Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 03, 2014

ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ Η «ΙΣΧΙΑΛΓΙΑ» ΤΟΥ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ!

4-1--2-thumb-large
Γράφει ο Αντίοχος.

Μέχρι τας Ευρώπας έφτασε η είδηση για την «ισχιαλγία» του φον Αντωνάκη, κι όλοι οι Ευρωπαίοι «ηγέτες» (ανδρείκελα των διεθνών τοκογλύφων…) τον πήραν στο… μεζέ. Αυτό αποκαλύπτει ο Βηματοδότης του Ψυχάρη (φαινομενικώς όλως περιέργως, αλλά τίποτα δεν είναι τυχαίο, όλα τα δημοσιεύματα έχουν το σκοπό τους κι ο μπάρμπα-Σταύρος κάτι γυρεύει πάλι…):
«Σε κανέναν δεν είπε τίποτα ο Πρωθυπουργός για την αυγουστιάτικη περιπέτεια της υγείας του, αυτή που έπαθε με τη μέση του, ούτε έδειξε ότι υποφέρει όταν εισήλθε στη μεγάλη αίθουσα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Άλλωστε του Πρωθυπουργού δεν του πολυαρέσει να μιλάει για την υγεία του ή για τα προβλήματα υγείας που πιθανώς αντιμετωπίζει. Κι όμως, με το που μπαίνει στην αίθουσα, όσοι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ τον συναντούσαν τον ρωτούσαν πρώτα απ’ όλα αν....
είναι καλά και, δεύτερον, αν ακόμη… πονάει. «Ελα, βρε παιδί μου, τι έπαθες πάλι;» ήταν η υποδοχή που του έκαναν οι περισσότεροι ευρωπαίοι ηγέτες. Ακόμη και η Ανγκελα Μέρκελ φαινόταν να ήταν καλά πληροφορημένη για το πρωθυπουργικό λουμπάγκο. Δύο όμως ηγέτες  ανατολικών κρατών  θέλησαν να δώσουν και… ιατρικές συμβουλές στον  κ. Σαμαρά «για να μην ταλαιπωρείται συνεχώς», όπως του έλεγαν…».
Αυτό δα έλλειπε να μην ήταν ενημερωμένη για τα «προβλήματα υγείας» του φον Αντωνάκη η φράου Μέρκελ. Όπως, ενημερωμένοι –και μάλιστα από… σιγουρότατες πηγές- ήταν κι όλοι εκείνοι οι παγκόσμιοι τύραννοι που βοήθησαν τον φον Αντωνάκη να μας κάτσει στο σβέρκο. Μάλιστα, η «ισχιαλγία» του θεωρήθηκε… προσόν για την πρωθυπουργία μιας χώρας που βρίσκεται προ των πυλών ξενικού ξεπουλήματος. Τέτοιους θέλουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών