Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 19, 2014

ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΛΑΝΤ ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΞΕΔΟΝΤΙΑΡΗΔΕΣ» ΗΛΙΘΙΕ!

Γράφει ο Αντίοχος.

Εκτενές αφιέρωμα στην πρώτη επέτειο θανάτου του Φύσσα, έκανε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (δηλαδή, το φερέφωνο του πολλάκις ξεφτιλισμένου πρωθυπουργού της Γαλλίας Ολάντ, που μετράει μέρες…).
Το φερέφωνο, αφού αναμασά την εγχώρια… αριστεροψοφοδεξιοκεντρώα καθεστωτική προπαγάνδα («Η Χρυσή Αυγή έχει την ευθύνη για αμέτρητες πράξεις βίας εναντίον μεταναστών και εκπροσώπων της αριστεράς, κατά τα προηγούμενα χρόνια, δρώντας σε ένα καθεστώς ατιμωρησίας», κ.τ.λ.), φτάνει στα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής, σχολιάζοντάς τα ως εξής:
«Δυστυχώς παρά τις...
αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής και τη σειρά συλλήψεων και διώξεων σε πλήθος βουλευτών, στελεχών και μελών της, το εκλογικό σώμα την κατέταξε τρίτο κόμμα στις ευρωεκλογές του Μαΐου».
Και ειδικότερα, το φερέφωνο εκφράζει την απορία του, για τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής «στη γειτονιά του Παύλου Φύσσα»:
«Στο Κερατσίνι, που ανήκει σε μία από τις πιο παλιές βιομηχανικές γειτονιές της δυτικής Αθήνας και είναι η περιοχή όπου έπεσε νεκρός ο Φύσσας, το ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι πάνω από το μέσο όρο του. Στο Κερατσίνι, η Χρυσή Αυγή συγκέντρωσε ψήφους χωρίς καν να κάνει προεκλογική εκστρατεία, καθώς υπάρχει μια απέχθεια απέναντι στους πολιτικούς. Εδώ, το 48% του πληθυσμού είναι άνεργοι, ενώ πανελλαδικά το ποσοστό ανεργίας αγγίζει το 27%».

Αν δυσκολεύονται να καταλάβουν τα… γαλλόπουλα, να τους το… εξηγήσουμε εμείς: είναι οι «ξοδοντιάρηδες» (όπως αποκαλεί τους φτωχούς το αφεντικό τους, ο ξεφτίλας Ολάντ) που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, για τρεις λόγους: 1ον) Διότι συμφωνούν με τις αρχές και τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, 2ον) Διότι δεν είναι χαζοί να ψηφίσουν τα κόμματα του συστήματος της δυστυχίας τους και 3ον) Διότι δε θέλουν να ψηφίζουν τα ίδια κόμματα με τους μεγαλοκαρχαρίες, τύπου Μπόμπολα, Αλαφούζο, Κόκκαλη και λοιπών. Αυτά και τώρα, allér (όπως λένε στα γαλλικά το… ούστ)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών