Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 19, 2014

ΣΥΡΙΖΟΜΟΥΡΗΔΕΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ» ΠΟΥ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ ΑΒΕΡΤΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Συνεχίζεται σε πλήρη συνωμοσία σιωπής απ’ όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ (για να μην αποκαλυφθεί το κουκούλωμα της υπόθεσης, που γίνεται αναμφιβόλως «με εντολή Σαμαρά»), η δίκη-παρωδία των μελών της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς (και του ΣΥΡΙΖΑ βεβαίως-βεβαίως…).
Έτσι, οι της επίσημης ιστοσελίδας του ΣΥΡΙΖΑ, δε διστάζουν να συγχαρούν δημοσίως τον εισαγγελέα της αστικής «δικαιοσύνης», που αθωώνει αβέρτα τους κατηγορουμένους. Ιδού τα συχαρίκια των συριζομούρηδων:

«Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς: ολοκληρώθηκε η αγόρευση του εισαγγελέα
Ισορροπημένη και νομικά τεκμηριωμένη η αγόρευση του Σωτήρη Μπάγια επί των κατηγοριών των τριών βουλευμάτων για την υπόθεση της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς. Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας πρότεινε την...
απαλλαγή από την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας και διεύθυνσης του κρατούμενου και καταδικασμένου για συμμετοχή στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, Άρη Χατζημιχελάκη. Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη κατηγορία αποδόθηκε στον Άρη Χατζημιχελάκη ενώ ήταν ήδη κρατούμενος στη φυλακή. Επίσης, ο εισαγγελέας διαπίστωσε χωρίς αμφιβολία ότι η οργάνωση είχε διασπαστεί πριν από τις επιχειρήσεις με τα «τρομοδέματα». Κατά συνέπεια, πρότεινε να απαλλαχθούν από τη συγκεκριμένη υπόθεση τέσσερις από τους κατηγορούμενους».

(ΥΓ) 1: Γεια σου Αντώνη Σαμαρά, που θα μας… σώσεις από την αριστερά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών