Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 04, 2014

Το ομολογούν και οι χαλκευμένες δημοσκοπήσεις - Σταθερά τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή

Ούτε στις πειραγμένες δημοσκοπήσεις μπορούν πια οι προπαγανδιστές της πιάτσας Συγγρού να κρύψουν την κατάρρευση της Χούντας Σαμαρά και την σταθερή ανοδική πορεία του Λαϊκού Συνδέσμου παρά τις παράνομες πολιτικές διώξεις.
Εδώ και καιρό γνωρίζουμε πως στο Μαξίμου βρίσκονται σε πανικό από τα πραγματικά ποσοστά δημοσκοπήσεων που δείχνουν ότι ο Σαμαράς έχει τελειώσει και ότι θα χρειαστεί η συγκόλληση ολόκληρου του αντισυνταγματικού τόξου για να συνεχίσουν οι διεθνείς τοκογλύφοι το ξεπούλημα της Πατρίδας.
Η Χρυσή Αυγή παραμένει εμπόδιο στα....
σχέδια τους παρά τις συνεχιζόμενες πολιτικές διώξεις και για να πείσουν πως τα ποσοστά των Ελλήνων Εθνικιστών δεν ανεβαίνουν, αλλά παραμένουν σταθερά κάνουν κάτι πολύ απλό: κόβουν τα ποσοστά από την Χρυσή Αυγή και τα προσθέτουν στην ψοφοδεξιά!
Σε αυτήν την λογική κοπτοραπτικής εντάσσεται και η τελευταία δημοσκόπηση της Alco για το "Ποντίκι". Σε αυτήν τα κόμματα στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή λαμβάνουν:

ΣΥΡΙΖΑ 28,1%
ΝΔ 24,1%
Χρυσή Αυγή 8,1%
ΚΚΕ 5,1%
ΠΑΣΟΚ 4,8%
Ποτάμι 4,1%
ΑΝΕΛ 3,9%
ΔΗΜΑΡ 2,6%

Βέβαια, εδώ υπάρχει ένα λάθος, γιατί δεν έχει γίνει αναγωγή στους αναποφάσιστους, οι οποίοι την ημέρα των εκλογών θα ψηφίσουν και συνήθως ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, γιατί λόγω του κλίματος της τρομοκρατίας διστάζουν να δημοσιοποιήσουν την επιλογή τους. Με την σωστή αναγωγή η Χρυσή Αυγή λαμβάνει 9,34% ακόμα και σε αυτήν την χαλκευμένη δημοσκόπηση.

Άξιες αναφοράς είναι και οι κάρτες της συσπείρωσης, που δείχνουν ότι το ποσοστό της Λαϊκού Συνδέσμου είναι παγιωμένο με 83%, ενώ αναφορικά με τις διαρροές η Χρυσή Αυγή λαμβάνει 3% από την Νέα Δημοκρατία και 4% από το ΠΑΣΟΚ.

Χωρίς πολλά λόγια είναι ευνόητο γιατί συνεχίζονται οι παράνομες πολιτικές διώξεις και οι αθώοι Συναγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής παραμένουν δίχως στοιχεία στην φυλακή, γιατί έτσι έχουν την φρούδα ελπίδα ότι θα εμποδίσουν τον νόμιμο πολιτικό μας αγώνα.
Η απάντηση του Ελληνικού Λαού στους κλέφτες, τους ψεύτες και τους σκευωρούς θα δοθεί σύντομα στις κάλπες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών