Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 04, 2014

Η Αλήθεια θα λάμψει και οι σκευωροί θα αποκαλυφθούν σε όλη την Ελλάδα!


Η Αλήθεια θα λάμψει και οι σκευωροί θα αποκαλυφθούν σε όλη την Ελλάδα!

Τις τελευταίες ημέρες, τα καθεστωτικά ΜΜΕ μιλάνε για «ανέλπιδη βοήθεια στην Χρυσή Αυγή», «αμνήστευση της Χρυσής Αυγής», κ.τ.λ., αναφερόμενοι σε πρόταση της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής του υπουργείου Δικαιοσύνης, για αλλαγές στα άρθρα του Ποινικού Κώδικα που αφορούν την κατάργηση των ισοβίων του ν. 1608/50 περί καταχραστώ, αλλά και την αναθεώρηση του άρθρου 187 για την εγκληματική οργάνωση, που θέτει ως προϋπόθεση για την στοιχειοθέτηση του αδικήματος τον προσπορισμό οικονομικού οφέλους.
Ωστόσο, εδώ δεν πρόκειται για…
ρουσφέτι στην Χρυσή Αυγή – όπως υπονοούν τα πατσαβούρια της καθεστωτικής αλητείας – αλλά για πρόταση μίας επιτροπής επιστημόνων, που βασίζεται στη σύμβαση του ΟΗΕ κατά του Οργανωμένου Εγκλήματος (που υπεγράφη στο Παλέρμο της Ιταλίας, το 2000), την οποία καλείται να εφαρμόσει και η Ελλάδα.
Επειδή κάποιοι τόλμησαν να γράψουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κάνει έως και… παζάρια για να «ευνοηθεί» από την διάταξη, θα απαντήσουμε καθαρά προς κάθε κατεύθυνση:
Ανυπομονούμε για την έναρξη της δίκη. Αδιαφορούμε πλήρως αν θα περάσει ή όχι η συγκεκριμένη διάταξη. Η πολιτική σκευωρία θα αποκαλυφθεί έτσι κι αλλιώς! Οι πολιτικοί μας κρατούμενοι είναι αθώοι και το μόνο τους έγκλημα είναι ότι εναντιώθηκαν στη Χούντα του Μνημονίου.
Δεν υπάρχουν ούτε οπλοστάσια, ούτε μαύρο χρήμα, ούτε τίποτε παράνομο στη λειτουργία του Λαϊκού Συνδέσμου.
Οι αδίκως φυλακισμένοι Συναγωνιστές μας, ζουν για την στιγμή που η Αλήθεια θα λάμψει, ανοίγοντας τον δρόμο της Εθνικής Ελευθερίας. Οι σκευωροί ας μην κουράζουν τα επιτελεία τους με το πώς θα πλήξουν την εικόνα μας από εδώ και στο εξής. Θέλουμε να γίνει η δίκη όσο τίποτε στον κόσμο και να τους ξεσκεπάσουμε.
Η δίκη αυτή θα είναι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ του σάπιου κατεστημένου που καταδυναστεύει τον Λαό και την Πατρίδα μας. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ – ΔΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

1 σχόλιο:

  1. Αρθρογραφε αν υπηρχε αληθινη υπευθυνη και ανεξαρτητη δικαιοσυνη η αληθεια θα αποκαλυπτωτανε αλλα δυστηχωs στο ελλαδισταν των ανθελληνων κατι τετοιο περι "τυφληs και ανεξαρτητηs" δικαιωσυνηs φανταζει ονειρο απατηλο ο χρονοs θα δηξει τελικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών