Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 01, 2014

Γράμμος: Η Χρυσή Αυγή τίμησε τη Μεγάλη Νίκη του Εθνικού Στρατού! - Φωτορεπορτάζ / Βίντεο


Γράμμος: Η Χρυσή Αυγή τίμησε τη Μεγάλη Νίκη του Εθνικού Στρατού! - Φωτορεπορτάζ

Και φέτος η Χρυσή Αυγή έδωσε βροντερό παρόν στην 65 επετειακή Εκδήλωση Εθνικής Μνήμης, για την Νίκη του Ελληνικού Στρατού έναντι στους ξενόδουλους κομμουνιστές στον Γράμμο, όπου χύθηκαν  ποταμοί αίματος για να......
σωθεί η πατρίδα μας από τους απάτριδες μπολσεβίκους.



Καμία πολιτική δύναμη του υποτιθέμενου συνταγματικού τόξου δεν τίμησε τους Ήρωες πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες του Ελληνικού Στρατού. Μόνο η Χρυσή Αυγή ήταν εκεί με πολλούς Συναγωνιστές παρουσία του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση.

Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο φλογερός μητροπολίτης Κονίτσης σεβασμιότατος Ανδρέας, μετά το πέρας του μνημόσυνου ακολούθησαν ιστορικές αναφορές από διάφορους συλλόγους , όπως επίσης ενός λεπτού σιγή και έπαρση Σημαίας.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων, εκ μέρους του Αρχηγού μας Ν.Γ.Μιχαλολιάκου στεφάνι κατέθεσε ο συναγωνιστής Κ. Μπαρμπαρουσης.

Εκ´ μέρους του βουλευτή Επικρατείας Χρήστου Παππά ο συναγωνιστής και περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου Αναγνώστου Κωνσταντίνος.

Για την περιφέρεια Ηπείρου ο συναγωνιστής και περιφερειακός σύμβουλος Πρεβέζης Μπαρτζώκας Σπυρίδων, για την Τ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας ο συναγωνιστής Κολοκυθάς Γεράσιμος, για τον πυρήνα Άρτας ο συναγωνιστής Γκιρεμέζης Ιωάννης.


Μετά το τέλος της εκδήλωσης οι συναγωνιστές δέχθηκαν θερμά συγχαρητήρια από τους παρευρισκόμενους για τον πολιτικό τους αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών