Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 01, 2014

Η ΡΩΣΙΑ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΞ’ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ!

Γράφει ο Αντίοχος. 

Ρούβλια με το τσουβάλι… Πάρε κόσμε!

Ένα κατεβατό, με καλοκαιρινές ιστορίες για αγρίους, το οποίο θα μπορούσε να ήταν μίνι μυθιστόρημα παραλιακής κατανάλωσης, που θα μπορούσε κάλλιστα να είχε γράψει κάποιος ευφάνταστος πράκτορας της CIA, κυκλοφορεί αυτές τις μέρες σε «περίεργες» ιστοσελίδες. Στο μυθιστόρημα, εμπλέκεται η Χρυσή Αυγή, Ορθόδοξοι Ιεράρχες, ο Πούτιν, ο Ζιρινόφσκι, Ρώσσοι επιχειρηματίες που έχουν αγοράσει εκτάσεις στην Ελλάδα, η Gazprom, η ρωσσική μαφία των… φούρνων, των ζαχαροπλαστείων και των στριπτιζάδικων, Έλληνες εφοπλιστές (λείπει ο Μάρτης…;), ενώ υπάρχουν και ρούβλια… με το τσουβάλι. Το κατεβατό, με πάνω από 2.000 λέξεις, έχει τίτλο «Η χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής από ακροδεξιούς στη Ρωσία, Έλληνες και Ρώσους επιχειρηματίες». Δείτε τον… πρόλογο με τα «ερωτήματα»:

«Τι γυρεύουν πρωτοκλασάτα στελέχη της ναζιστικής Χρυσής Αυγής στη Μόσχα; Γιατί το μεγαλύτερο τμήμα των φασιστικών και ακροδεξιών κομμάτων της EE έχει στραφεί προς το Κρεμλίνο: Υπάρχει προσωπική εντολή του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν να...
κατευθυνθεί ρωσικό χρήμα σε ακροδεξιές και εθνικιστικές ευρωπαϊκές oργανώσεις και κόμματα; Ποιοι έχουν αναλάβει να διεκπεραιώσουν το σχέδιο: Έρχονται «τσουβάλια» με ρούβλια και δολάρια στην Ελλάδα για λογαριασμό της Χρυσής Αυγής κι αν ναι, πώς διακινούνται; Πώς κινούνται μικροί και μεγάλοι ρώσοι και έλληνες επιχειρηματίες για την οίκονομική ενίσχυση του ναζιστικού μορφώματος; Ποιες είναι οι ευρύτερες στοχεύσεις της ρωσικής κυβέρνησης και ολιγαρχίας από την πολύπλευρη στήριξη φασιστικών κομμάτων μέσα στους κόλπους της EE;».

Ακολουθώντας τη μυρωδιά του χρήματος

Μετά τον πρόλογο, ο «καλλιτέχνης», ακολουθώντας τη μυρωδιά του… χρήματος (η οποία προφανώς είναι η… αγαπημένη του – και έπεται αυτή της… μπριζόλας), αποκαλύπτει ότι η χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής από την Ρωσσία, άρχισε από τη δεκαετία του… ’90:
«Οι στενές επαφές της Χρυσής Αυγής με τη Μόσχα έχουν αρχίσει από τη δεκαετία του 1990, αρχικά μέσω της ρωσικής ακροδεξιάς. Τους εγχώριους ναζί ξεκίνησαν να τους χρηματοδοτούν οι ρώσοι ομοϊδεάτες τους, το κόμμα του Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι. Το 1996, τη ρωσική πρωτεύουσα επίσκεφθηκε ο ίδιος ο Ν. Μιχαλολιάκος, προσκεκλημένος του Ζιρινόφσκι. Το κόμμα του Ζιρινόφσκι είναι στη ρωσική Βουλή και διατηρεί άριστες σχέσεις με το Κρεμλίνο. Ωστόσο, ιδιαίτερα μετά τις διπλές εθνικές εκλογές (Μάιος-Ιούνιος 2012) και την εκλογική εκτίναξη της Χρυσής Αυγής τα δεδομένα άλλαξαν και, σύμφωνα με πληροφορίες, εντάθηκε το ρωσικό ενδιαφέρον, πολύ πέραν του Ζιρινόφσκι».

Ο ευρών αμειφθήσεται!

Εκεί, όμως, που πραγματικά δίνει ρέστα ο μυθιστοριογράφος, είναι στον υπολογισμό των εξόδων που κάνει η Χρυσή Αυγή:

«Όμως, από όλες τις παραπάνω δραστηριότητες, η Χρυσή Αυγή δεν θα μπορούσε να εξασφαλίσει τα χρήματα που χρειάστηκαν ώστε από ένα περιθωριακό κόμμα να ανοίξει γραφεία παντού, να συντηρεί δύο εφημερίδες και δεκάδες διαδικτυακές σελίδες, να διοργανώνει ρατσιστικά συσσίτια και -κυρίως- να μισθοδοτεί πλειάδα επαγγελματικών στελεχών. Ακόμη και σήμερα, με κομμένη την κρατική επιχορήγηση λόγω του εγκλεισμού των στελεχών της, όχι μόνο λειτουργεί 70 γραφεία σε όλη την Ελλάδα και άλλους τόσους «πυρήνες», αλλά ακόμη και οι εκλογικοί αντιπρόσωποι της Χρυσής Αυγής σε πολλά εκλογικά τμήματα το 2014 ήταν έμμισθοι – κάτι που δεν συνέβη με κανένα άλλο κόμμα! Με τους πιο συντηρητικούς υπολογισμούς, η διατήρηση τέτοιων υποδομών και η συντήρηση του μεγάλου έμψυχου δυναμικού χρειάζεται ένα κονδύλι που ξεπερνά τα 5 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση…».

Προφανώς, μαθημένος να παρέχει τις όποιες υπηρεσίες του πάντα επί χρήμασι, ο «ποιητής», αδυνατεί να εννοήσει ότι στα κόμματα που έχουν ιδεολογία (και το μόνο τέτοιο κόμμα στην Ελλάδα σήμερα είναι η Χρυσή Αυγή) υπάρχουν και πολλοί εθελοντές. Οι οποίοι, όχι μόνο δεν παίρνουν λεφτά, αλλά βάζουν κι από την τσέπη τους, για να καλύπτουν κάποια απαραίτητα έξοδα. Για παράδειγμα, τα λεγόμενα «συσσίτια» τα πληρώνουν οι βουλευτές του Κινήματος, τα ενοίκια των Τοπικών Οργανώσεων του Κινήματος πληρώνονται από το υστέρημα των μελών τους, οι δε «πυρήνες», παραμυθατζή, δεν διατηρούν γραφεία, άρα δεν έχουν έξοδα. Όσον αφορά τις δύο εφημερίδες και τις δεκάδες διαδικτυακές σελίδες, ως τακτικός γράφων και στην εφημερίδα και στην εθνικιστική ιστοσελίδα εθνικισμός.net, διαβεβαιώνω (τους αναγνώστες κι όχι τον εντεταλμένο, που γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση…) ότι όλοι οι αρθρογράφοι είμαι άμισθοι εθελοντές! Κι αν βρει ο συντάκτης του κατεβατού έστω και έναν εκλογικό αντιπρόσωπο της Χρυσής Αυγής που να… πήρε φράγκα, ας έρθει να του τα χαρίσουμε! Ο ευρών αμειφθήσεται!

Τα παίρνουν από τους Αμερικανοσιωνιστές και κρίνουν εξ’ ιδίων τα αλλότρια

Και γιατί παίρνει φράγκα από τη Μόσχα η Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με το… σαΐνι; Όπως γράφει σε κάποιο άλλο σημείο, «όποιος δίνει, παίρνει» και χρησιμοποιεί για να στηρίξει το παραμύθι του, τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για επαναπροσδιορισμό της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής και συμμαχία με την Ρωσσία, γιατί έτσι επιτάσσουν τα συμφέροντα της Πατρίδας. Όποιος δίνει, παίρνει, ε; Με τη λογική αυτή, όλα τα κόμματα του λεγόμενου… συνταγματικού τόξου, που στηρίζουν –άλλα τελείως φανερά και άλλα στα μουλωχτά- το δόγμα του κουφού ψευτοεθνάρχη Καραμανλή «Ανήκομεν εις την Δύσιν» και το σύγχρονο μνημονιακό δόγμα των Σαμαροβενιζέλων, τα παίρνουν αβέρτα από τους Αμερικανοσιωνιστές, οι δε παπαγάλοι τους, κρίνουν εξ’ ιδίων τα αλλότρια!  

Η χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής, το ΣΔΟΕ και η λίστα Λανγκάρντ

Ιδού και το τελικό συμπέρασμα του αρχιψευταρά: «Είναι εμφανές ότι η ρωσική οικονομική «βοήθεια» προς τη Χρυσή Αυγή έχει πολλά κέντρα, που ξεκινούν από τη ρωσική εθνικιστική ακροδεξιά και τον υπόκοσμο της μαφίας, αλλά φτάνουν μέχρι τους ολιγάρχες και τις επίσημες πηγές χρηματοδότησης του ρωσικού κράτους».

Κι εδώ προκύπτει αναπόφευκτα το… καυτό ερώτημα: και πως το ΣΔΟΕ που έκανε φύλλο και φτερό τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής μετά τις διώξεις, δεν ανακάλυψε το… μαύρο χρήμα; Και σ’ αυτό όμως έχει την απάντησή του ο… πολύξερος, αν και κάπως… αόριστη: «Η έρευνα του ΣΔΟΕ σχετικά με τη χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής δεν είναι εύκολο να καταλήξει κάπου. Τα στοιχεία που διαρρέουν, κάνουν λόγο για εμπλοκή μεγάλων επιχειρηματιών, εφοπλιστών, ακόμη και ανώτατων εκκλησιαστικών παραγόντων. Το ΣΔΟΕ. μάλιστα, έχει ζητήσει το άνοιγμα λογαριασμών σε τράπεζες ώστε να πιστοποιηθούν τα στοιχεία. Όμως, η αθρόα εισροή του χρήματος από το εξωτερικό καθιστά πολύ δύσκολο το εγχείρημα». Κι όχι μόνον η αθρόα εισροή είναι «δύσκολο» να ελεγχθεί, αλλά και η αθρόα εκροή, να προσθέσω εγώ. Προφανώς, γι’ αυτό δεν έχουμε ξανακούσει για τις εκροές της λίστας Λανγκάρντ…

Τρέλα με κορδέλα… Οι Ρώσσοι χρηματοδοτούν και τους «νεοναζί» της Ουκρανίας!

Ενδεικτικό δε της… αξιοπιστίας του γράφοντος όλες αυτές τις τερατολογίες, είναι και η παρακάτω… παγκοσμίου βεληνεκούς αποκάλυψη:

«Οι γνώστες ισχυρίζονται ότι και οι φασιστικές ομάδες στην Ουκρανία γιγαντώθηκαν με ρωσικό χρήμα, ίσως ακριβώς για να παίξουν ένα ρόλο στην αλλαγή συνόρων στην περιοχή. Από αυτό το κάδρο δεν θα μπορούσε να λείπει η Χρυσή Αυγή».

Ζήτω η τρέλα!

Έργο των γνωστών μουρλών;

Τώρα, γιατί εγώ μυρίζομαι ότι όλες αυτές οι παλαβομάρες είναι έργο των γνωστών μουρλών της ΟΑΚΚΕ, που σε όλα τα δεινά της Ελλάδος και της ανθρωπότητας ολόκληρης, βλέπουν… ρωσσικό δάκτυλο, αλλά αναπαράγονται ως «φοβερές αποκαλύψεις» κι από θεωρούμενα ως «σοβαρά» καθεστωτικά μέσα; Και για να καταφεύγουν σε τέτοια μυθεύματα, φανταστείτε το μέγεθος της απελπισίας τους με το φαινόμενο Χρυσή Αυγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών