Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 08, 2014

Δημοσιογράφοι και ΜΜΕ “αθωώνουν” τους ληστοτρομοκράτες του Βελβεντού πριν καν βγει η απόφαση!

Στα μαλακά ετοιμάζονται να ρίξουν τους ληστοτρομοκράτες του Βελβεντού - Πανηγυρικό κλίμα στα καθεστωτικά μέσα από την πρόταση του εισαγγελέα

Για όσους δεν θυμούνται αναφερόμαστε στα Golden Boys της Αριστερής Τρομοκρατίας, γόνους πλούσιων και εύπορων οικογενειών που έστησαν εγκληματική οργάνωση και διέπρατταν ληστείες με καλάσνικοφ παίρνοντας παράλληλα ομήρους τυχαίους περαστικούς που έβρισκαν στον δρόμο ενώ έκαιγαν τα αυτοκίνητα για να μην βρουν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό οι αστυνομικές αρχές.
Σύμφωνα λοιπόν με τον εισαγγελέα οι δράστες δεν είναι τρομοκράτες, είναι απλά ληστές! Μάλιστα ζητήθηκε να τους αναγνωριστούν τα ελαφρυντικά...
της μετεφηβικής ηλικίας σημειώνοντας πως ήταν πολύ φιλικοί κατά την διάρκεια της ληστείας και δεν κινδύνευσε καμία ζωή!

Ακούσατε καλά; Οι οπλισμένοι με καλάσνικοφ ληστητρομοκράτες είναι καλά παιδιά κατά βάθος και δεν πρέπει να καταδικαστούν για σύστασης εγκληματικής οργάνωσης. Το ότι η ληστεία έγινε στον Βελβεντό Κοζάνης και η σύλληψη στην Βέροια μετά από καταδίωξη μέσα στην πόλη με τα όπλα σε δημόσια θέα ήταν ένα παιχνίδι που έπαιζαν όλοι μαζί το "κλέφτες και αστυνόμοι".
Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που αφήνονται ελεύθεροι οι συγκεκριμένοι «νεαροί». Τον Νοέμβριο του 2012 δύο από τα μέλη της ομάδας μετά από ληστεία στον Φιλώτα Φλώρινας είχαν προσαχθεί από την αστυνομία και κατηγορήθηκαν για αντίσταση κατά της αρχής(!) και φυσικά αφέθηκαν ελεύθεροι.

Οι έξι «νεαροί» Α.Μπουρζούκος, Α. Ντάλιος, Δ. Πολίτης, Φ. Χαρίσης, Γ. Μιχαηλίδης και Ν. Ρωμανός είναι αντιμέτωποι με κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, με βάση τις διατάξεις του αντιτρομοκρατικού νόμου (187Α , ληστείας από κοινού και κατά συρροή, αρπαγής από κοινού, διακεκριμένης περίπτωσης οπλοφορίας, διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς, παράνομης οπλοφορίας και οπλοκατοχής, αντίστασης κατά της αρχής από άτομα που οπλοφορούν, διατάραξης ασφάλειας συγκοινωνιών και απλής σωματικής βλάβης.

Ας δούμε ένα μικρό βιογραφικό τους και ας περιμένουμε την απόφαση της «ανεξάρτητης Δικαιοσύνης».

Διαβάστε τη συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών