Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 08, 2014

ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

patra_6
Γράφει ο Αντίοχος.

Την «αντίσταση και πάλη» με το «καλημέρα» άρχισε το… τιμημένο κουκουέ στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας. Όχι βέβαια κατά των εκπροσώπων των κομμάτων της μνημονιακής συγκυβέρνησης (αυτοί έχουν ασυλία…), αλλά κατά της Χρυσής Αυγής.
Έτσι, ο επικεφαλής της (αντι) Λαϊκής Συσπείρωσης Δυτικής Ελλάδας και βουλευτής του ΚΚΕ Ν. Καραθανασόπουλος, την ώρα της διαδικασίας για την εκλογή των μελών της Οικονομικής Επιτροπής, δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει σε μια διαδικασία που μπορεί να βρεθεί στο ίδιο τραπέζι μέλος της παράταξής του με κάποιον «από την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής». Για να πάρει αμέσως την πληρωμένη απάντηση από τον συναγωνιστή Χρήστο Ρήγα: Προσβάλετε το 10% του ελληνικού λαού και τον....
δημοκρατικό τρόπο της προτίμησης που έδειξε στις πρόσφατες εκλογές στην Χρυσή Αυγή. Αλλά δεν περιμέναμε δημοκρατική ευαισθησία από ένα κόμμα που έχει ξεχάσει τι έκανε στον Μελιγαλά”.
Τότε, έξαλλο το μπολσεβικοειδές, έδειξε το πραγματικό δολοφονικό πρόσωπο του εθνοπροδοτικού και ξενόδουλου κομμουνιστοσυμμοριτισμού: “Λίγους σφάξαμε! Έρχεται ο επόμενος γύρος και θα σας φάμε λάχανο “.
(ΥΓ) 1: Γιατί άραγε τα κουκούδια χιμάνε στους εθνικιστές αλλά κάνουνε μόκο μπροστά στα ανδρείκελα της φράου Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων; Γιατί όπως λέει και μια σοφή λαϊκή παροιμία: «χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις». Και τους ταΐζουν καλά…
(ΥΓ) 2: Και σιγά που θα φοβηθούμε τους επίστρατους του Σαμαρά…

1 σχόλιο:

  1. αυτο το καθαρμα ειναι γειτονας μου ουτε που του μιλαω .Ειναι σωγαμπρος , και ο πεθερος του τα ιδια ειναι δεν εδωσαν ουτε ενα μεροκαματο οι τσιγκουνηδες μονος του ο πεθερος του και η γυναικα του καρα κουκουε εβαψαν μεσα τα διαμερισματα .μερικα δεν εχουν ακομη τελειωση,κατα τα αλλα ειναι πονετικοι για τους φτωχους .Μια μερα ομως στο σχολειο που πηγαινανε τα παιδια μας στο στρουμπειο της ειπα γιατι δεν παιρνεις ενα λαθρομεταναστη απ' αυτους που υποστηριζει ο ανδρα σου να φαει ο δυστηχης ψωμι; αλλα κανεις εσυ τον μπογιατζη; [τοτε αυτος ο κουκου ηταν μονο δημοτικος συμβ.] και με αγριοκοιταξε αλλα δεν ειπε τιποτε.Τι να πει κανεις παντα υπανθρωποι και δολοφονοι τα κομμουνια ειτε φορανε τσαπραζια ειτε κοστουμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών