Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 15, 2014

Ο Σαμαράς, μια γελοιογραφία και η υποκρισία


Ο Σαμαράς, μια γελοιογραφία και η υποκρισία

Δεν χρωστάμε καμία καλή κουβέντα στην εφημερίδα «Το Ποντίκι». Απεναντίας, κι αυτή κουβάλησε αρκετούς κουβάδες με λάσπη προκειμένου να κτιστεί η σκευωρία εις βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αυτό, όμως, δεν μας εμποδίζει να πούμε ότι η κυβερνητική ανακοίνωση για το πρωτοσέλιδο σκίτσο (!) της εν λόγω εφημερίδας είναι γελοία και υποκριτική.
Πριν επεξηγήσουμε αυτούς τους δύο χαρακτηρισμούς, υπενθυμίζουμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Η εν λόγω εφημερίδα με τίτλο «πιο χαμηλά-πιο χαμηλά» απεικονίζει σε σκίτσο τον πρωθυπουργό να κρατάει μια (πεσμένη…) μάνικα βενζίνης και κάποιον να του φωνάζει «πόσο την έχεις, νεαρέ;». Είναι φανερό το ειρωνικό ύφος του σκίτσου, καθώς και τα σεξουαλικά υπονοούμενα.
Η αντίδραση, όμως, της κυβέρνησης είναι γελοία, γιατί αν μη τι άλλο δείχνει....
«θιγμένη» για την αμφισβήτηση των… σεξουαλικών επιδόσεων του Σαμαρά! Ο εγκέφαλος, που είχε την «φαεινή» ιδέα, προφανώς δεν αντιλαμβάνεται πόσο ρεζίλι κάνει τον Σαμαρά η απάντηση σε μια γελοιογραφία. Ταυτόχρονα, όμως, η αντίδραση είναι και υποκριτική γιατί έχουν υπάρξει σκίτσα, τα οποία έχουν πολύ σοβαρότερο περιεχόμενο από την πάσης φύσεως «ανικανότητα» ή όχι του Σαμαρά. Σκίτσα, που ξεφεύγουν από τα όρια της γελοιογραφίας και αγγίζουν την συκοφαντία.
Όπως αυτά των «Νέων», στα οποία με σαφή ρατσιστική διάθεση αμφισβητείται η ανθρώπινη ιδιότητα των Βουλευτών, των Μελών και των ψηφοφόρων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, καθώς παρουσιάζονται ως πίθηκοι, χιμπατζήδες, γορίλλες και ουρακοτάγκοι. Εκεί η κυβέρνηση όχι μόνο δεν χαρακτήρισε ως άθλια αυτά τα σκίτσα (όπως έκανε με ανακοίνωσή της με «Το Ποντίκι») αλλά είναι ο ηθικός αυτουργός αυτών των αθλιοτήτων, με την επιχειρούμενη ανήθικη και παράνομη μέθοδο εξόντωσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Το γεγονός, πάντως, ότι ο Σαμαράς ενοχλήθηκε από ένα σκίτσο, το οποίο δεν τον παρουσιάζει ως προδότη ή κλέφτη αλλά άφηνε άλλου είδους υπονοούμενα, σίγουρα θα δώσει τροφή σε διαφόρων ειδών ψιθύρους…
Γιώργος Μάστορας  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών