Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 15, 2014

Τα έχουν χαμένα οι υπουργοί της ψοφοδεξιάς: «Καταρρέουμε, πιάνουμε πάτο»


Τα έχουν χαμένα οι υπουργοί της ψοφοδεξιάς: «Καταρρέουμε, πιάνουμε πάτο»

Η ΝΔ βρίσκεται σε πολύ δεινή εκλογική θέση, γεγονός που μαρτυράται από πολλές πηγές, πλην των χαλκευμένων δημοσκοπήσεων, που μαγειρεύει ο Σταμάτης στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου. Ολόκληρη η Ελληνική Κοινωνία έχει καταδικάσει την αντεθνική και αντικοινωνική ΝΔ, η οποία λειτουργεί ως επίτροπος της Μέρκελ στην Ελλάδα, βάζοντας απανωτούς κεφαλικούς φόρους στους Έλληνες, οδηγώντας τους στην ανέχεια.
Από ότι φαίνεται το Μαξίμου έχει έρθει εις γνώση των πραγματικών δημοσκοπήσεων και της καθίζησης που έχει υποστεί το ποσοστό της ΝΔ, παρά την παροχολογία και την εμετική κρουνηδόν προπαγάνδα υπέρ της συγκυβέρνησης από τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής. Τα «αποκαλυπτήρια» της.....
εκρηκτικής καταστάσεως που επικρατεί εντός της ΝΔ τα κάνει ο «Βηματοδότης», ο οποίος όμως δεν αποκαλύπτει τα ονόματα των υπουργών που συμμετείχαν στην συζήτηση, η οποία έγινε κατά τη διάρκεια της ψήφισης της τροπολογίας για τον ΕΝΦΙΑ.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μεταξύ των δύο υπουργών, είπε ο ένας στον άλλο: «Καταρρέουμε, πιάνουμε πάτο και αυτοί δεν το έχουν καταλάβει ακόμα» δείχνοντας προς τους βουλευτές.
Αυτά, όσον αφορά την εκλογική δύναμη της ΝΔ, η οποία ομολογουμένως πλησιάζει στον πάτο και θα πάει ακόμα χειρότερα όταν ο κόσμος δει επικυρωμένο από εθνικές εκλογές, το νέο ποσοστό της ΝΔ, που είναι εξόχως χαμηλό, στα πρότυπα της «Πολιτικής Άνοιξης».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών