Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 27, 2014

Χιλιάδες Έλληνες ένωσαν τη φωνή τους από Αθήνα και Θεσσαλονίκη και βροντοφώναξαν "ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ!



Χιλιάδες Χρυσαυγίτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στέλνουν το μήνυμα της Αντίστασης ενάντια στις παράνομες και αντισυνταγματικές πολιτικές διώξεις κατά του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας.

Δείτε το φωτορεπορτάζ...




Εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο η Χούντα του Σαμαρά κρατάει φυλακισμένους τον Αρχηγό μας Ν.Γ.Μιχαλολιάκο και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής χωρίς κανένα στοιχείο εις βάρος τους.



Πρόκειται για την μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία στην σύγχρονη Ελληνική Ιστορία, πράγμα που άλλωστε ομολόγησε και ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Μπαλτάκος.


Στη συμπλήρωση ενός έτους πολιτικών διώξεων και ποινικοποίησης του Εθνικού Φρονήματος, οι Έλληνες Εθνικιστές διαδηλώνουν την περιφρόνησή τους προς τις παράνομες μεθοδεύσεις της ανθελληνικής Τυραννίας που εξουσιάζει την Πατρίδα μας!

Ένα έτος μετά την εξαπόλυση των αντισυνταγματικών πολιτικών διώξεων, ο Αρχηγός και οι Εθνικιστές Πολιτικοί Κρατούμενοι στέλνουν το μήνυμα του Αγώνα για Πατρίδα, Πίστη κι Ελευθερία.
Φωτογραφίες από Θεσσαλονίκη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών