Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 27, 2014

Διαλύεται το συνονθύλευμα του Καμμένου... Η Ρ. Μακρή πάει... πειθαρχικό γιατί αποκαλύπτει ένα κόμμα μπ@υρδέλο με "ξαδέρφια - ερωμένες και... όρκες" να το διοικούν!

Φαίνεται τελικά το κόμμα των Αν.Ελ., που είχε δημιουργηθεί μόνο ως ανάχωμα της Χρυσής Αυγής, και στήριξε την ύπαρξή του στην αντιμνημονιακή - πατριωτική ρητορεία προσδοκώντας να αποκομίσει ψηφοφόρους από το Εθνικιστικό Κίνημα, διαλύεται οριστικά (ήδη οι δημοσκοπήσεις του δίνουν το... ανεμικό 3%)...

Μετά τις ανεξαρτητοποιήσεις - διαγραφές βουλευτών και στελεχών, ήρθε το τελειωτικό χτύπημα για τον σκαφάτο Πάνο..
Το άλλοτε "πουλέν" του, και αγαπημένη όλων των ΜΜΕ (γιατί άραγε; λέτε να ευθύνεται η... "περιούσια" χροιά;), Ρ. Μακρή παραπέμπεται στο... πειθαρχικό του κόμματος για..."ανάρμοστη και κακόβουλη συμπεριφορά κατά συναδέλφων της όπως αυτή εκφράστηκε μέσα από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης".

Το πιο πιθανό σενάριο, κάτι που.....
υπέβοσκε από το καλοκαίρι - λίγο μετά τις Ευρωεκλογές - , είναι πώς η Ρ. Μακρή θα διαγραφεί και έτσι θα... οδεύσει προς άλλες.. πολιτείες, αφήνοντας στο... κότερο μόνο του τον Π. Καμμένο να κουμαντάρει καμιά 10αρια βουλευτές!

Αυτό που αξίζει όμως να αναφέρουμε είναι, το "κύρος" και ο "σεβασμός" που διακατέχει τους "συντρόφους" στα κόμματα του "Συνταγματικού τόξου", αλλά και οι αδιάβλητες διαδικασίες εκπροσώπησης στις επιτροπές στο εσωτερικό τους που γίνονται με αξιοκρατικά κριτήρια, όπως αυτές εκφράστηκαν από το μήνυμα της Ρ. Μακρή μέσα από τη σελίδα της στο Facebook:

«Την αποκατέστησε την κρητικοπούλα. Αυτό το σπουδαίο στέλεχος για τις καλές υπηρεσίες που πρόσφερε στον αγώνα λασπολογίας μαζί με τους υπάνθρωπους. Για να δούμε τι θα γράψετε απόψε στην ομάδα προβληματισμού σας με αρχηγό τη βουλευτάρα. Πάντως θα γελάσουμε γιατί τώρα δεν μπορώ λόγω χειρουργείου. Να τις δω και τις δυο έξω από την Αμφίπολη (σ.σ. Εννοούσε και τη βουλευτή Στ. Ξουλίδου) μαζί με τον τρελό του Αιγίου, τον ξάδελφο γυμνοσάλιαγκα, την ομάδα της Χαλκιδικής, την όρκα, την ερωμένη αεροσυνοδό και τι στον κόσμο. Δεν θα κάνουν τις καρυάτιδες πάντως»

Υ.Γ.
Είναι μια ωραία ατμόσφαιρα στους Αν. Ελ.. Ο μόνος που λείπει από το....μωσαϊκό της Μακρή είναι... ο θιασάρχης για το τσίρκο του σκαφάτου Προέδρου (Αν και νομίζουμε ότι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής - Χαϊκάλης - έχει κάποιες ικανότητες και γνώσεις για να ανταποκριθεί)

Υ.Γ.2
Έχουμε εκλογές κύριοι και κάποιοι επιδιώκουν την πόλωση και την... υπενθύμιση της παρουσίας τους στο πολιτικό σκηνικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών