Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 17, 2014

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ… ΝΑΖΙΣΜΟ

A9351F38C0586C89AC433405CB9FA821
Μπορεί να έχουν περάσει λίγες ημέρες από την ορκωμοσία του δημάρχου Θεσσαλονίκης Μπουτάρη και το ξεκίνημα της νέας του θητείας, αλλά ο δήμαρχος δεν… επαναπαύεται στις δάφνες του. Και κάνει αρχή δια νέα έργα. Όπως, λοιπόν, ανακοίνωσε μιλώντας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, θα κατασκευάσει μουσείο εβραϊκού ολοκαυτώματος στην Θεσσαλονίκη. Κι όπως τόνισε, το συγκεκριμένο μουσείο, σε συνδυασμό με ένα εκπαιδευτικό κέντρο για το ναζισμό (που θα κατασκευάσει επίσης), δεν θα είναι «αφιερωμένο στον αφανισμό των 55.000 συμπολιτών μας, αλλά θα είναι ένα σύμβολο στην πόλη κατά του Ολοκληρωτισμού».
Το νέο μουσείο θα γίνει στο χώρο του παλιού σιδηροδρομικού σταθμού και....
το κτιριακό σύμπλεγμα θα επεκταθεί σε περίπου 7.000 τετραγωνικά μέτρα.
Πρέπει να χαίρονται, λοιπόν, όσοι Θεσσαλονικείς ψήφισαν και πάλι τον… πρωτοποριακό δήμαρχο των… μεγάλων έργων και να ετοιμαστούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, για να χρηματοδοτηθούν τα… έργα πνοής του εκλεκτού τους.
(ΥΓ): Και με τις υγείες τους! 

2 σχόλια:

  1. Οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης δεν είναι συμπολίτες μας, αλλά μισέλληνες αλλόφυλοι. Ήρθαν από Ισπανία το 1492 , εκδιωχθέντες από τους Ισπανούς λόγω της συνεργασίας τους με τους απίστους Άραβες κατακτητές. Οι μόνοι που τους εδέχθησαν ήσαν οι Οθωμανοί , τους θεώρησαν πιστούς συμμάχους τους. Τους δώρησαν την ελληνική Θεσσαλονίκη, αφου προηγουμένως είχαν εξοντώσει τους Έλληνες κατοίκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τον χαίρονται τα φραπεδιαρικα καρότσια που παρακολουθούν χαλαραααααα το ανθελληνικό μενος του βρωμιερή που ξαναψηφισαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών