Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 07, 2014

Νέα δημοσκόπηση αποτυπώνει την εξαΰλωση των "δεξιών" ΝΔ - Αν.Ελ. και τη σταθεροποίηση της Χρυσής Αυγής μοναδικός πόλος συσπέιρωσης των "πατριωτών" ψηφοφόρων..

Νέο κύμα δημοσκοπήσεων είχαμε τις τελευταίες ημέρες, που σε συνδυασμό με τη ΔΕΘ, σημαίνει και την έναρξη της.... πολιτικής χρονιάς και το τέλος της θερινής ραστώνης.
Σε όλες τις δημοσκοπήσεις αποτυπώνονται τα εξής χαρακτηριστικά:
- Η ΝΔ τείνει προς διάλυση
- Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτος αλλά... δεν εισπράττει την οργή του κόσμου
- Τα υπόλοιπα κόμματα, πλην Χρυσής Αυγής, μετά βίας θα εκλέξουν βουλευτές αν γίνουν τώρα εκλογές.

και τέλος:
Σταθερή - Αγέρωχη και με ανοδικές συνεχώς τάσεις η Χρυσή Αυγή και το Εθνικιστικό Κίνημα.

Στην τελευταία, μέχρι την επόμενη, δημοσκόπηση της εφημερίδας "Παρασκήνιο", εκτός των παραπάνω συμπερασμάτων που διακρίνονται άλλη μια φορά, έχουμε και μια σοβαρή - επιτέλους - ένδειξη ότι......
οι Έλληνες πατριώτες.. ξυπνούν από το λήθαργό και την αποχαύνωση.

Εξαϋλώνονται οι Αν.Ελ., το κόμμα - ανάχωμα των Σιωνιστών, καθώς δε μπαίνουν ούτε τη Βουλή, ενώ η ΝΔ έχει ένα ποσοστό τόσο ανεμικό όσο και οι όψιμοι ψηφοφόροι της που ακόμη θέλγονται από τα..."θα" και τις υποσχετικές διορισμών και φοροελαφρύσεων.

Τυπικά λοιπόν, η δημοσκόπηση αυτή είναι η πρώτη που θα καταγράψει την τάση των πατριωτών προς τους πραγματικούς.... θιασώτες των Αξιών της Πατρίδας - της Θρησκείας και της Οικογένειας. Οι θεμελιωτές, και δια νόμου πια, του εκφυλισμού της κοινωνίας μας ("αντιρατσιστικό νομοσχέδιο") και της υποδούλωσής μας στους αλλογενείς (αύξηση λαθρομετανάστευσης - "αντιρατσιστικό νομοσχέδιο") ας ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους, μαζί με τον εσμό των κλεφτών του ΠΑΣΟΚ, καθώς η έλευση των πραγματικών πατριωτών θα αποδώσει και τις ανάλογες κατηγορίες στους.... εκμαυλιστές του Έθνους μας.

Γιατί αυτοί είναι οι πραγματικοί προδότες - όπως έγραφε και ο πατέρας της Ιστορίας Θουκυδίδης.

Υ.Γ.
Για τον αέναο Αγώνα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και του Εθνικιστικού Κινήματος εναντίον των... λαθρεπιβατών του πατριωτισμού διαβάστε το ιστορικό του Αγώνα όπως το περιγράφει ο Ν. Μιχαλολιάκος στο βιβλίο του:
"Εμείς οι κακοί Φασίστες και οι καθώς πρέπει πατριώτες"



http://xa-shop.gr/index.php?route=product/product&product_id=269

1 σχόλιο:

  1. Αυτά τα αστεία τάχα μου κόλπα των εφημεριδάδων με τις μπάρες των στατιστικών να είναι παρόμοιες παρ' όλο που απέχουν αρκετά είναι για να γελάνε και τα πλακάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών