Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 07, 2014

Μητροπολίτης Άνθιμος στη ΔΕΘ: "Ζήτω η Ελληνικότατη Μακεδονία..", Αβραμόπουλος:" Αποδεχόμαστε τον όρο 'μακεδονία' για την ονομασία των Σκοπίων"

"Εξαιτίας συγκεκριμένων γεγονότων, θα επαναλάβω: Ζήτω η Ελληνικοτάτη Μακεδονία, η από χρόνων μακρών ελληνική και πάντοτε γενναία. Οι επίδοξοι κλέπται και παραχαράκται είναι βέβαιο ότι θα ηττηθούν....."

Αυτή ήταν η φράση του Μητροπολίτη Θεσαλονίκης Άνθιμου στη ΔΕΘ όταν, σε μια αποστροφή του λόγου του, αναφέρθηκε στην ανακάλυψη του τάφου της Αμφίπολης και με αφορμή τη συζήτηση που άνοιξε εκ νέου για την ονομασία του κρατιδίου Βόρεια του Αίμου.

Ένας σαφής υπαινιγμός προς τον "μακεδονομάχο" Σαμαρά που σκυλεύει τον.. τάφο της Αμφίπολης - ακόμη ένα ιστορικό ντοκουμέντο της ελληνικότητας της Μακεδονίας -, πολιτικολογώντας για "μνημόνια" και "ανάπτυξη" όταν την ίδια ώρα ο Υπουργός Εξωτερικών, και οσονούπω Ευρωπαίος Επίτροπος, Δημήτρης Αβραμόπουλος δήλωνε για το θέμα των Σκοπίων και της ονομασίας τους:
"'Η Ελλάδα, επιδεικνύοντας το.....
απαιτούμενο εποικοδομητικό πνεύμα, προέβη σε ένα μείζον συμβιβαστικό βήμα αποδεχόμενη σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό".

Το πλήθος των κλακαδόρων πολιτικάντηδων της ΝΔ και του επιχειρηματικού κατεστημένου, που παρακολουθούσε την ομιλία του Ιεράρχη, ξέσπασε σε χειροκροτήματα στο άκουσμά της, όταν πριν λίγα 24ωρα τα ίδια μίζερα ανθρωπάκια χειροκροτούσαν τον "μακεδονομάχο" που εξήγγειλε νέα μέτρα διάλυσης του Έθνους επικροτώντας πρακτικά το ξεπούλημα της Γη των Μαρτύρων και των Ηρώων - κατά Ίωνα Δραγούμη.


Όπως είπε και ο Μητροπολίτης η Μακεδονία είμαι μια και είναι Ελληνικότατη..
Όποιος την ξεπουλήσει θα έχει να κάνει με το μοναδικό αντίβαρο στο ξεπούλημα των Εθνικών μας Κεκτημένων.

Τη Χρυσή Αυγή

Μακεδονία Γη Ελληνική - Εθνικισκός Χρυσή Αυγή

2 σχόλια:

  1. Μήπως κι αυτός ο προδότης Ιεράρχης,δεν συνηγορεί στην δίωξη των εσφιγμενιτών πατέρων,απο το νεοταξίτικο " Θηρίο¨" της Κωνσταντινούπολης; Ο Ίδιος δεν είναι που είχε απογαρεύσει την συγκέντρωση στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο,την συγκέντρωση των μόνων ατριωτών και αγωνιστών ασκητών; Τι παριστάνει τώρα αυτή η νεοταξίτικη κουφάλα;; Για το αντιρατσιστικό έκτρωμα ούτε κουβέντα!!! Άσε φίλτατε...una Fatsa una Ratsa είναι όλοι τους. Η Ελλάς Εάλω εκ των έσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΓΗΣΕ ΚΑΠΩΣ Ο "ΑΓΙΟΣ"...
    ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗ ΦΩΝΟΥΛΑ ΤΟΥ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΠΑ..Ή ΟΧΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών