Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 14, 2014

Ομολογεί για άλλη μια φορά ο Σαμαράς στη Real News: "Οι διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής έγιναν μόνο για τις ψήφους" - 5 ΒΙΝΤΕΟ


Νέα ομολογία Σαμαρά: Οι παράνομες πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής έγιναν για τα ψηφαλάκια - 5 ΒΙΝΤΕΟ

Πάλι «καρφώθηκε» μόνος του ο Σαμαράς στην συνέντευξη που έδωσε στην Real News. Μιλώντας περί της σκευωρίας που αυτός και λοιποί σκευωροί έστησαν εναντίον της Χρυσής Αυγής, ο Σαμαράς έδειξε την φαιδρότητά του ή την αλαζονεία της εξουσίας που τον διακατέχει δηλώνοντας:
«Σας θυμίζω ότι οι περισσότεροι προεξοφλούσαν στις ευρωεκλογές διψήφιο ποσοστό για τη Χρυσή Αυγή. Κάτι τέτοιο δεν έγινε. Η δυναμική τους ανακόπηκε!»
Η ερώτηση, βεβαίως, δεν ήταν περί των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, αλλά περί των δικαστικών εξελίξεων. Ο Σαμαράς, όμως, ομολόγησε με την απάντησή του ότι....
όλα γίνανε για τα ψηφαλάκια, λέγοντας ότι «η δυναμική ανακόπηκε». Η ομολογία, αυτή, του Σαμαρά θυμίζει σε όλα την αναίσχυντη ομολογία ενός άλλου εκ των σκευωρών, του Δένδια, ο οποίος σε ερώτηση επί της υποθέσεως είχε πει:
Νικόλαος Δένδιας: «Kατέγραφε ποσοστά που άγγιζαν ή υπερέβαιναν το 15%... Όταν ξεκίνησε η ιστορία μετά την αποστολή των δικογραφιών η Χρυσή Αυγή άρχισε να έχει μία αποκλιμάκωση, όταν οι Έλληνες πολίτες καταλάβαιναν περί τίνος επρόκειτο, έπεσε καταρχήν στο 13%. Και εδώ που είναι Ευρωεκλογές, η Χρυσή Αυγή κατέγραψε κάτω από 10%...»

Στη δεύτερη φάση του παραληρήματός του προσπάθησε να κάνει λόγο για άλλη μία φορά περί «ανεξάρτητης» δικαιοσύνης, προσπαθώντας να αποσείσει από πάνω του τις ευθύνες τις σκευωρίας, προφανώς επειδή κατάλαβε ότι προηγουμένως είχε «καρφωθεί». Βεβαίως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Σαμαράς είχε προδώσει την ίδια του την σκευωρία. Θυμίζουμε σχετικώς:
Αντώνης Σαμαράς: «Μπορούσα να κάνω ένα τηλέφωνο και να


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών