Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 14, 2014

Μοιράζεται αφιδώς το κρατικό χρήμα σε αποτυχημένους - συστημικούς δημοσιογράφους και ανύπαρκτα site ενός ο λαός πεινά!

Παλαιότερα είχαμε αναφερθεί σε μια ειδησιογραφική, διαδικτυακή, προσπάθεια της Έλλης Στάη που είχε στεφθεί με την απόλυτη..... αποτυχία και ολοκλήρωσε τον κύκλο της εντός ενός έτους.
Βέβαια αυτό δεν της απαγόρευσε να πάρει ένα "σκασμό λεφτά" από κρατική και ιδιωτική διαφήμιση για να συντηρεί ένα...κυριολεκτικά ανύπαρκτο site.

Όπως ήταν αναμενόμενο δεν ήταν μόνο η Έλλη Στάη που ρουφούσε κρατικό, κυρίως, χρήμα για να υποστηρίζει ένα μηδαμινής επισκεψιμότητας site. Υπάρχουν και ακόμη χειρότερα...

Πληρώνει διαφήμιση το δημόσιο (ΚΕΕΛΠΝΟ) - και ιδιωτική η Τράπεζα Πειραιώς - για να εξακολουθεί να υφίσταται ένα site, κάποιου δημοσιογράφου Γιακουμή, που ζήτημα να διαβάζεται από 100 ανθρώπους καθημερινά!!!!

Είναι τέτοια η ροή της ειδησιογραφίας που η γνώμη του...
εκδότη της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ανανεώνεται κάθε 20 ημέρες!!!, ενώ οι ειδήσεις έχουν τη συχνότητα των... κυριακάτικων εκδόσεων. Μια κάθε εβδομάδα και αφορούν κυρίως το ΠΑΣΟΚ.

Βέβαια αν μελετήσει κάποιος καλύτερα το site και το βιογραφικό του εν λόγω δημοσιογράφου καταλαβαίνει "τι παίζει".

Ο Β. Γιακουμής δεν είναι κανένας "τυχαίος". Υπεύθυνος του ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ στον ΑΝΤ1, πρώην Διευθυντής πολιτικού ρεπορτάζ της ΕΡΤ και με δική του εκπομπή, επί συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ- ΝΔ και προσφάτως εγκατεστημένος στο νέο κανάλι -της διαπλοκής, όπως αποκαλείται από την πιάτσα - ACTION24  με καθημερινή δική του εκπομπή...

Το "γιατί" βέβαια εισπράττει χρηματικά ποσά για ένα site που δεν το διαβάζει κανείς μένει να μας το απαντήσει το... pay roll του Υπουργού!
Καθώς ως γνωστόν η διατήρηση στην εξουσία είναι θέμα... τιμής!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών