Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 25, 2014

7/10: Διευθυντής Public Issue: "Η Χρυσή Αυγή είναι 3η δύναμη με ανοδικές τάσεις και παραμένει πανίσχυρη" - 25/10 Δημοσκόπηση Public Issue; "Η Χρυσή Αυγή είναι...6η με 6%"!!!


Συμμορφώθηκε στις εντολές Σταμάτη ο Βερναρδάκης με νέα μαϊμού δημοσκόπηση

 Πριν από λίγες ημέρες ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, αφεντικό της Public Issue, έδωσε συνέντευξη σε αριστερίστικο έντυπο, αποκαλύπτοντας τι λένε τα πραγματικά στοιχεία που επεξεργάζεται η δημοσκοπική εταιρεία του. Εκεί είπε τα εξής:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα, η Ν.Δ. κατά τα φαινόμενα θα είναι δεύτερη και η Χρυσή Αυγή τρίτη, η οποία δείχνει να είναι ισχυρή, να μην έχει κάμψη. Τα τρία αυτά κόμματα θα είναι σίγουρα στη Βουλή».

Ο Χρ. Βερναρδάκης λοιπόν, ο οποίος σε καμία των περιπτώσεων δεν δύναται να......
χαρακτηρισθεί συμπαθών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, το δηλώσε ξεκάθαρα: η Χρυσή Αυγή έχει παγιωθεί ως η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, παρουσιάζοντας χαρακτηριστική ανθεκτικότητα στις διώξεις που υφίσταται και σε παράνομες μεθοδεύσεις που δυσχεραίνουν την άσκηση της λειτουργίας της ως νόμιμο πολιτικό κόμμα.
Λίγες ημέρες μετά, προφανώς ύστερα από «κατσάδα» ή υποσχέσεις, η Public Issue έβγαλε δημοσκόπηση μέσα από την εφημερίδα του Ψαρρά, του εκλεκτού της Μέρκελ. Στην δημοσκόπηση, λοιπόν, η Χρυσή Αυγή φαίνεται «πέμπτη» με ποσοστό «6%» σε ισοβαθμία με ΠΑΣΟΚ (!), όσο ακριβώς ήταν δηλαδή η εντολή Σταμάτη προς τους δημοσκόπους. Στην δημοσκόπηση, έλεω συριζαίικης συνείδησης της εφημερίδας, ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να κατακτά την αυτοδυναμία, η ΝΔ φαίνεται να ανεβαίνει σε πλήρη ρήξη με την πραγματικότητα, ακολουθεί το ανύπαρκτο «Ποτάμι», μετά το ΚΚΕ και πέμπτη η Χρυσή Αυγή.
Η εμφανής διαφορά ανάμεσα στις δηλώσεις Βερναρδάκη και στην δημοσκόπηση που εξέδωσε, αποτελεί μία ακόμα απόδειξη των μεθοδεύσεων και των εντολών Σταμάτη, για χάλκευση των δημοσκοπικών δεδομένων, προς χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Συντόμως θα έχουμε εκλογές και τότε οι δημοσκόποι και πάλι θα κρύβονται για να μην αναφερθούν στην αποτυχία τους. Εμείς, απλώς κρατάμε τα νούμερα, από τα «νούμερα», προκειμένου να τους ξεμπροστιάσουμε, αμέσως μετά τα πραγματικά αποτελέσματα.
Σας παραθέτουμε την γελοία δημοσκόπηση, που θα σχολιαστεί μετά τις εκλογές:
ΣΥΡΙΖΑ 35,5%
ΝΔ 27%
«Το Ποτάμι» 10,5%
ΚΚΕ 6,5%
ΠΑΣΟΚ 6%
Χρυσή Αυγή με 6%
ΑΝΕΛ 3%
ΔΗΜΑΡ 1%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών