Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 23, 2014

ΕΛΛΗΝ Ο ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ

images
Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος.

Η Ελληνίδα Γη μιλάει την αδιάψευστη γλώσσα τής αλήθειας. Τα λόγια και τα έργα των σοφών, των Αληθινών Ελλήνων έρχονται διαρκώς στην επιφάνεια. Και έτσι τα παραμύθια τού Εμποράκου των Εθνών και των ελληνόφωνων Εφιαλτών πέφτουν διαρκώς στο κενό. Τόσο εκείνα τα παραμύθια που αφορούν την Μακεδονία Μας όσο και εκείνα που αφορούν τον Εθνικοκοινωνισμό μας και τα σύμβολά του.
Ήρθε στην επιφάνεια ο τάφος τής Αμφίπολης και μάς έδωσε στοιχεία τόσο για τον αξεπέραστο ελληνικό πολιτισμό όσο και για την ελληνικότητα τής Μακεδονίας που έχουν ξεπουλήσει στους Σκοπιανούς υπηρέτες τού σιωνισμού οι προδότες πολιτικάντηδες. Ήρθε στην επιφάνεια επίσης ένα ψηφιδωτό δάπεδο τού 350 π.Χ στην Αρχαία Μεσσήνη και ένα.....
ακόμη ψηφιδωτό στην Αμφίπολη, γεμάτα με το ελληνικότατο Γαμμάδιο, δηλαδή τον αγκυλωτό σταυρό και με μαιάνδρους που μάς έδωσαν στοιχεία για την αδιαμφισβήτητη ελληνικότητα τού Εθνικισμού μας. Η πρώτη αποκάλυψη αναδείχτηκε, οι δε επόμενες θάφτηκαν.
Οι διαταγές για την διαφορετική αντιμετώπιση των ιστορικών ευρημάτων δόθηκαν από την κατοχική συγκυβέρνηση και τον πρωθυπουργεύοντα επικεφαλής, με την σύμφωνη γνώμη των αμερικανοκομμουνιστών. Στην περίπτωση τού μακεδονικού τάφου, το Θεϊκό Μήνυμα δεν ανακόπτει τον γραικυλικό δωσιλογισμό, αλλά τα ευρήματα προβλήθηκαν προκειμένου να ξεχαστούν οι ραγιάδες και να μην αναζητήσουν την λευτεριά τους. Στην περίπτωση τής Μεσσήνης και των Αρχαιοελληνικών Ιερών Συμβόλων, το γαμμάδιο ή αγκυλωτός σταυρός ή σβάστικα όπως τον λένε οι γερμανολάγνοι δημοκράτες φαγώθηκε από το μαύρο επικοινωνιακό σκοτάδι, αλλά υψώθηκε στον ουρανό τού ελληνικού μεγαλείου.
Η πολιτική και οι ιδεολογίες είναι βαθύτατα ελληνική υπόθεση. Οριοθετούνται από την λειτουργικότητα τού πολιτεύματος και τις συλλογικές ανάγκες τής Φυλής. Είναι οι κανόνες που σχετίζονται με τις θρησκευτικές, κοινωνικές και εθνικές υποθέσεις τής Λαϊκής Κοινότητας. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο συνοδεύονται από συμβολισμούς που εδράζονται σε κοινωνίες με υψηλό και πρωτογενή πολιτισμό. Είναι ίδιον μιας Εθνικής και Λαϊκής Πολιτείας με υψηλό υπόβαθρο σκέψεως και κυριαρχίας που φτιάχνει τον κόσμο της κι όχι ενός νομαδικού λαού που καταλαμβάνει ξένους τόπους και αρπάζει ξένα έργα.
Οι Έλληνες ανακαλύπτουν, καταγράφουν και διαιωνίζουν τις σκέψεις και τις ενέργειές τους στην καθημερινή τους ζωή. Δίδουν στην ζωή τους τον συμβολισμό που επιδιώκουν να περάσουν στην ψυχολογία και τις επιδιώξεις τους, με σεβασμό πάντα στην Θεία Δύναμη. Το Γαμμάδιο λοιπόν καταγράφηκε ως το σύμβολο τού Θεού τού Φωτός Απόλλωνα, τής ένσαρκης θεότητας που συνδυάζει το Δίκαιο με την Δύναμη. Κατά συνέπεια υπάρχει σε όλα τα αρχαία Ελληνικά Ιερά και συντρόφευε την φιλοσοφία και την πολεμική αρετή των Ελλήνων. Και μάλιστα ως συμβολισμός πέρασε με ποικίλες παραλλαγές και στην Ορθόδοξη Πίστη μας που είναι η κορύφωση τής συνολικής θρησκευτικής μας ζωής, μακράν των οικουμενιστικών στρεβλώσεων.
Αν θέλουν να εξαλείψουν την παρουσία τού Γαμμάδιου από τον Ελληνισμό, πρέπει να ξηλώσουν ολόκληρα δημόσια κτήρια που το φέρουν και κάθε ναό και κάθε μνημείο και σκεύος τέχνης ελληνικής. Στο νομισματοκοπείο Αθηνών, στη Βουλή, στους Δελφούς, στην Αρχαία Μεσσήνη, παντού. Αλλά σ’ αυτήν την περίπτωση οι ψευτορωμιοί πρέπει να ομολογήσουν την αληθινή τους ταυτότητα και την αληθινή τους αποστολή. Ότι δηλαδή είναι σιωνιστές, δούλοι και καταστροφείς τής Ελλάδος εντεταλμένοι. Και να μάς πουν ονομαστικά σε ποια από αυτές τις κατηγορίες ανήκουν.
Εις ό,τι αφορά τον Λαϊκό Εθνικισμό που μάς τον λέγουν γερμανικό και ολοκληρωτικό και ό,τι άλλο τούς διατάζουν οι σιωνιστές, η εν λόγω Ιδεολογία, όπως και κάθε ιδεολογία, προσδιορίζεται τόσο από τις αρχές της όσο και από τα σύμβολα, προκειμένου να λάβει τον χαρακτήρα και την εθνικότητα. Το όμαιμο και το ομόφυλο, το ομόθρησκο και το ομόγλωσσο και το ομότροπο ως προσδιοριστικός παράγοντας τού πολίτη ανήκει στον Ηρόδοτο κι όχι σε κάποιον Γερμανό. Η Ιερότης τής Πατρίδος ανάμεσα σε Θεό και Ανθρώπους επισημάνθηκε από τον Σωκράτη κι όχι από κάποιον «ναζί». Ο πόλεμος ως στοιχείο προαγωγής τής ιστορίας και κραταιώσεως τής Φυλής είναι απόσταγμα σκέψης φιλοσοφικής τού Ηράκλειτου κι όχι κάποιου τυράννου.
Η δε Εθνικοσοσιαλιστική Ιδεολογία στην σύγχρονη πολιτική ιστορία ως ονομασία και ως περιγραφή ακούστηκε για πρώτη φορά από τον τραγικό εθνομάρτυρα Ίωνα Δραγούμη. Εκείνος ο Μεγάλος Έλλην ήταν που αναζήτησε την δημιουργία μιας νέας ιδεολογίας μέσα από την σύζευξη τού Εθνικισμού και του Σοσιαλισμού. Να αντικατασταθεί ο χωριστός βίος των εθνικών ζητημάτων και των κοινωνικών ζητημάτων και να ανταμωθούν η εθνική ισχύς και η κοινωνική δικαιοσύνη στο ενιαίο Σώμα τού Αυτοκρατορικού Ελληνισμού στην θέση τού πεσμένου κουφαριού τού ψευτορωμέϊκου.
Να εναρμονιστούν οι Αρχές με την Φύση τού Ελληνισμού. Ο αέναος κύκλος τής ιστορίας, η γένεση νέου ελληνικού πολιτισμού, η κατανίκηση των βαρβάρων, η Τιμή των Προγόνων, ο χαιρετισμός ευγνωμοσύνης προς τον Θεό, είναι τρόπος ζωής και η αποστολή μας. Είναι ο Ελληνισμός μας και Εθνικοκοινωνισμός μας. Απεικόνιση τής φυσικής ροής τής Φυλής μας, η γένεση, η άνοδος και η εκ νέου επιστροφή τού Ελληνισμού στον Θρόνο τής Οικουμένης υπήρξε το Τετραγάμμα. Στην ίδια ροή τού Καθαρόαιμου Ελληνισμού κινείται και ο Μαίανδρος.

1 σχόλιο:

 1. Εσείς όλοι γνωρίζετε για το τετραγαμμάδιον, το γαμμάδιον, καθώς και για τη Σβάστικα. Γνωρίζετε και ΤΙ είναι αυτό το διπλό «Ε» κάτω από το τετραγαμμάδιον; Αυτό είναι το Δελφικό «Ε», αλλιώς το Ελλάνιο σύμβολο.

  Και καλύτερα να μην αποκαλείτε θεούς τους Ολύμπιους, γιατί οι ίδιοι δεν είναι θεοί, αλλά άνθρωποι με εξελιγμένο νου και πιο ανεπτυγμένη τεχνολογία που ούτε ένας προϊστορικός άνθρωπος θα κατανοούσε το ποιον του. Ο Απόλλωνας μετενσαρκώθηκε στον Ιησού Χριστό ως απόδειξη ότι δεν υπάρχει θάνατος. Εσείς εν άγνοια τους αποκαλέσατε θεούς λόγω της θρησκείας. Δεν είναι κακό να είμαστε Δωδεκαθεϊστές, αλλά κακό είναι να πιστεύουμε ότι είναι θεοί. Ο Απόλλωνας μετενσαρκωμένος ως Ιησούς Χριστός ΔΕΝ ήθελε ΠΟΤΕ να δημιουργηθεί η θρησκεία (ΟΥΤΕ καν ο Χριστιανισμός). Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να διδάξει όλα τα καλά του σύμπαντος για να μειωθεί το Κακό.

  Βάσει των παραπάνω, οι Ελλάνιοι είναι οι αληθινοί δημιουργοί της Γαίας (Γης), καθώς και οι αληθινοί πρόγονοι μας, όπως οι Ολύμπιοι είναι οι ανώτεροι μόνο των Ελλήνων.

  Ο Επίκουρος είπε: «Να μην εστί μήτε Άθεος, μήτε Άθρησκος.» Δεν εννοούσε ακριβώς αυτό το νόημα που νομίζουν πολλοί. Εννοεί ότι κανείς να μην είναι άθεος, αλλά ούτε και θρησκόληπτος. Στην μέση, δηλαδή. Εννοούσε το Δωδεκάθεο. Αυτό το άρθρο ( http://ellanioi-olympioi.blogspot.gr/ ) θα σας κατατοπίσει καλύτερα και με πολλές λεπτομέρειες για την Αλήθεια πίσω απ' όλα αυτά.

  Θυμάστε που λένε πολλοί για τον Αντίχριστο; Στην πραγματικότητα λέγεται Γιάχβε και είναι «θεός» του Σκότους και ο αρχηγός των Αννουνάκι (γνωστοί σε μας ως δρακόμορφοι). Αν θέλετε να τον αποφύγετε, καλύτερα ν' αποφύγετε οτιδήποτε έχει να κάνει με τους Εβραίους, γιατί οι Εβραίοι συνεργάζονται με τους δρακόμορφους και θα φέρουν τον Γιάχβε για να φέρει το χάος στη Γαία.

  Ποιοι είναι οι Αννουνάκι (δρακόμορφοι);

  Είναι Αποστάτες της Διαγαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός, όπου Ιερός Άρχων του Φωτός είναι το Όλον Φως, γνωστό και ως Ζεύς, αλλιώς Δίας! Το Φως τους εξόρισε για πάντα στο Σκότος, γιατί ήταν αδίστακτοι και μισούσαν την Ανθρωπότητα. Σας θυμίζει τίποτα αυτό; Οι Εβραίοι έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά με των Αννουνάκι. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η υποδούλωση της Ανθρωπότητας και ο πλούτος που κλέβουν.

  Υπάρχουν κι άλλοι μοχθηροί εξωγήινοι, αλλά σας τους αφήνω να τους ανακαλύψετε και μόνοι σας.

  Θυμάστε που ο Ιησούς Χριστός (Απόλλωνας) είπε να δοξαστεί η Ελλάς;

  Το εννοούσε, γιατί η Ελλάς είναι η Χώρα του Φωτός, και η επίσημη, κατά τη Διαγαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, χώρα στην Γαία. Τώρα καταλάβατε, γιατί οι Εβραίοι μας μισούν και μας κατηγορούν; Γιατί έχουμε την ευλογία και την εύνοια όλων των Φωτεινών πλανητών, των οποίων σέβονται κι αγαπούν την Ανθρωπότητα.

  Όλα τα παραπάνω έχουν να κάνουν με την τελευταία ρήση του Παΐσιου, «Η Ελλάς θα δικαιωθεί και θ' ανέλθει στα Ουράνια, τόσο ψηλά που καμία χώρα δεν θα φτάσει.» Οπότε να είστε αισιόδοξοι και όλα θα πάνε καλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών