Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 23, 2014

Ψηφοθηρία για μαζανθρώπους: Ο Τσίπρας επισκέπτεται το Πεντάγωνο ενώ δηλώνει ότι "συμφωνεί με την κατάργηση του στρατού"

Η στιγμή που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός και σας παρουσιάζουμε, είναι ενδεικτική του πολιτικού σουρεαλισμού που βιώνει η Ελλάδα.

Δύο είναι τα «παραφυσικά» δρώμενα που λαμβάνουν χώρα ταυτοχρόνως σε αυτή την φωτογραφία.
  1. Ο Τσίπρας ως εν αναμονή πρωθυπουργός, ενημερώνεται για τα τεκταινόμενα στον τομέα της Εθνικής Αμύνης από τον απερχόμενο ΥΠΕΘΑ, Δημήτρη Αβραμόπουλο. Το στιγμιότυπο είναι εντυπωσιακό, αφού ο Τσίπρας... ενημερώνεται για αυτό που θέλει να καταργήσει. Θυμίζουμε παλαιότερες δηλώσεις του: «Συμφωνώ με την κατάργηση του στρατού. Να καταργηθούν όλοι οι στρατοί».
  2. Το δεύτερο σουρεαλιστικό της φωτογραφίας είναι η επιστροφή Τσίπρα στο Πεντάγωνο μετά την «ένδοξη» θητεία του. Μεταφέρουμε την περιγραφή που είχε δώσει ο ίδιος: «Ναι, είχα βάλει βύσμα. Είχα έναν γνωστό, Πασόκο εκείνη την εποχή, τον οποίο τον πήρα τηλέφωνο για να κάνει κάτι... Δεν μπορώ να πω ότι κακοπέρασα, αλλά εκείνη την εποχή αισθανόμουν ότι αν μ’ έπιανες από τη μύτη, θα έσκαγα. Στο τέλος, όμως, στάθηκα τυχερός. Είχα βρει έναν νόμο που είχε βγάλει τότε ο Τσοχατζόπουλος που έλεγε ότι αν είσαι στο στρατό και κατέβεις υποψήφιος βουλευτής, παίρνεις προσωρινή απόλυση και επανέρχεσαι μετά. Κατέβηκα, λοιπόν, στις εκλογές -ήμουν ο πρώτος οπλίτης στην ιστορία του ελληνικού στρατού που είχε γίνει υποψήφιος βουλευτής. Όταν επανήλθα στον στρατό, είχε μειωθεί η θητεία από 15μηνο σε 12μηνο. Κι έτσι εκεί που χρώσταγα έξι μήνες για ν’ απολυθώ, χρώσταγα ξαφνικά τρεις! Άσε που είχε πέσει τρελό σύρμα στη μονάδα ότι ήμουν υποψήφιος βουλευτής κι από κει που με στέλνανε για αγγαρείες, μόνο προσοχές δε μου βαράγανε! Φοβερό! Έτσι είναι στον στρατό μωρέ…"

1 σχόλιο:

  1. Ότι δεν λέει ψέματα, δεν λέει!!! Ετσι είναι (δυστυχώς...) ο ελληνικός στρατός σήμερα, όπως τον περιγράφει και όπως τον καταντήσανε οι μασσωνοψοφοδεξιοί πολιτικοί και οι αριστεροί της δεξιάς... τσέπης, μετά το 1974 μέχρι σήμερα: Μπαμπάδες, βύσματα, αναξιοκρατία, ανισονομία, λαπάδες διοικητές, δειλοί και αναξιοπρεπείς αξιωματικοί (στην πλειοψηφία τους), και άνετες εξαγορές θητείας για τα "πολιτικά τζάκια"!
    Εξ' ου και οργιάζουν οι τουρκαλάδες ναυταίοι και κόβουν άνετες βόλτες μέχρι το ηλιολουστο Σούνιο...
    Εναπόκειται στη Xρυσή Aυγή να αλλάξει ριζικά τις μεταπολιτευτικές πρακτικές και κακές συνήθειες στο στράτευμα και στα σημερινά ένστολα παρτάλια, που ενοικούν στο Πεντάγωνο και ασκούν "διοίκηση"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών