Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 11, 2014

ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ»;

τσιπρας
Γράφει ο Αντίοχος. 

Ένας-ένας, «ανεξάρτητοι» καθώς επίσης και βουλευτές του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και της καμμεναρίας, μιλάνε ευθέως για την ανάγκη σχηματισμού κυβέρνησης «ειδικού σκοπού», χωρίς τους Σαμαροβενιζέλους (που θεωρούνται πλέον… βαρίδια). Και βέβαια, από κοντά σιγοντάρουν και οι «νταβατζήδες», που βλέπουν ότι τα μέχρι πρότινος «πουλέν» τους, είναι… κουτσά άλογα.
Κι εδώ, λοιπόν, προκύπτουν τα εξής αμείλικτα ερωτήματα:
Εφόσον όλοι μας διαβεβαιώνουν ότι η Ελλάδα έχει μπει στη στράτα της… ανάπτυξης και όπου να’ ναι έρχεται το ......
τέλος του Μνημονίου, ποιος ο λόγος να σχηματιστεί τώρα κυβέρνηση «ειδικού σκοπού»; Τι είναι αυτό που έρχεται και δε θα μπορέσει να το διαχειριστεί η παρούσα κυβέρνηση; Τι παραπάνω από μας ξέρουν οι «λαγοί» της κυβέρνησης «ειδικού σκοπού» και οι εντολοδότες τους; Και γιατί δεν πρέπει με τίποτα να γίνουν εκλογές; Από πότε η «κορυφαία δημοκρατική διαδικασία» έγινε «καταστροφή» για τον τόπο;
Απαντήσεις υπάρχουν;

1 σχόλιο:

  1. Η απάντηση είναι στις ρήσεις του Παΐσιου. Ο νοών άνθρωπος μπορεί να το καταλάβει αυτό. Αν όχι, κοιτάξτε στην Ανατολή τι έρχεται.

    «Η Τουρκία θ' αφανιστεί. Οι Τούρκοι θα εκμεταλλευτούν το γεγονός που η Ελλάς δε θα έχει Κυβέρνηση. Τότε, οι εβραίοι θα ερεθίσουν τους Τούρκους για να επιτεθούν. Εκεί το εβραϊκό κεφάλαιο θ' αποσυρθεί και όλα τα δεινά θα έλθουν.»

    Τι σας λέει αυτό;

    Ήδη εκπληρώθηκαν οι δύο από τις προφητείες του. Η αλλαγή της Τουρκικής ηγεσίας (Ερντογάν και Νταβουτόγλου) και η εσκέμμενη πρόκληση από τους εβραίους (Αβραμόπουλος και εκσυγχρονισμός των ΕΔ). Αυτό που μένει είναι η απόσυρση του εβραϊκού κεφαλαίου (Εννοεί την έλλειψη εμπιστοσύνη στους σαμαροβενιζέλους) που ήδη υλοποιείται, και οι εκλογές. Οι εκλογές είναι η ευκαιρία του Ελληνικού Λαού (Ελλαού) για να ξεφορτωθεί μία και για πάντα τους εβραίους, καθώς και τους σύμμαχους τους.

    Αυτό φοβούνται. Μετά έρχεται το τέλος του Ισραήλ και η τελική δικαίωση του Ελληνισμού και των αληθινών εκλεκτών των αληθινών δημιουργών της Γαίας. Μαζί με την Τουρκία θ' αφανιστούν οι Αλβανία, Σκοπιά, Βουλγαρία και Ισραήλ, και πιθανόν και οι Βόσνια, Αυστρία και Ουκρανία.

    Κοινώς, φοβούνται την ολική ήττα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών