Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 11, 2014

Οι αγαπημένες Πρεσβείες των ΣΥΡΙΖΑιων και η...πρεσβεία του Ισραήλ

Γράφει ο Αινείας
 
Η "ανεξαρτησία" της Ελλάδος από το 1944 και μετέπειτα, με μια ενδεχομένως μικρή εξαίρεση το 67 - 73, περνά μέσα από στοές, πρεσβείες, σιωνιστικά συνέδρια και λοιπούς παγκόσμιους επικυρίαρχους.
Κάθε μελλοντική και νυν κυβέρνηση στην Ελλάδα παίρνει την "ευλογία" των πρεσβειών για να διαιωνίσει την... αποικιοκρατία, ανεξαρτήτως πόσο "αντισυστημική" φαντάζει!

Ένα παραπολιτικό σχόλιο του antinews, που λειτουργούν ως εγγαστρίμυθοι του κυβερνητικού επιτελείου "καρφώνει" τους..."αντισυστημικούς" βουλευτές/στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που έρχονται ως συνεχιστές πραιτοριανοί ή επιστάτες αν προτιμάτε των παγκόσμιων φεουδαρχών.
 
Επαφές...«τρίτου τύπου» μαθαίνω έχουν πολλοί βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που...μπαινοβγαίνουν σε πρεσβείες των Αθηνών, ειδικά της Γερμανικής, των ΗΠΑ, αλλά και του Ισραήλ.
Ειδικά για την τελευταία έμαθα ότι.....
φοβούνται να εισέλθουν και απλά κανονίζονται τα ραντεβού εκτός της πρεσβείας, για να μην καταγράφονται οι συνομιλίες τους.
Προ ημερών στην γιορτή για την ενοποίηση της Γερμανίας που έκανε η πρεσβεία ήταν ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ υπάρχει και ανοικτή επικοινωνία με στελέχη του Ιδρύματος Κόνραντ Αντενάουερ στην Αθήνα. Είπατε τίποτα; 

Υ.Γ.
 "Αντισυτημικοί" σου λέει μετά οι.... αριστεροί! "Κατώ ο ιμπεριαλισμός των ΗΠΑ.... Η οικονομική κατοχή της Γερμανίας..... και ο αποκλεισμός της Γάζας από τους εβραίους"

Υ.Γ.2
Στην πρεσβεία του Ισραήλ καταγράφονται τα.... πάντα και αναγκάζονται να συναντιούνται εκτός.. πρεσβείας - πλην των στοών παρέλειψε να γραφεί στο άρθρο -.. Και ποιος άραγε διαβεβαιώνει τους ΣΥΡΙΖαίους ότι δεν καταγράφονται και εκτός πρεσβείας;!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών