Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 31, 2014

Καραμανλής προς Σαμαρά: "Σ΄ έχει τελειώσει η Χρυσή Αυγή, φύγε το γρηγορότερο!"


Καραμανλής προς Σαμαρά: Σ΄ έχει τελειώσει η Χρυσή Αυγή, φύγε το γρηγορότερο!

Συνάντηση "εφ΄ όλης της ύλης" είχαν το μεσημέρι στο Χίλτον ο καταρρέων πρωθυπουργός Σαμαράς με τον πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Καραμανλή. Την εν λόγω συνάντηση οι δυο άνδρες θέλησαν να την κρατήσουν μυστική, γεγονός όμως που κατέστη ανέφικτο, καθώς παντού υπάρχουν... αδιάκριτα αυτιά και βλέμματα.
Όπως μεταφέρθηκε από ανεξάρτητες δημοσιογραφικές πηγές ο απελπισμένος Σαμαράς που βλέπει το σαθρό οικοδόμημα της εκτρωματικής συγκυβέρνησής του να καταρρέει με πάταγο ζήτησε από τον Κώστα Καραμανλή να είναι υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ώστε να συμπαρασύρει τον Σύριζα στην εκλογή του. Αυτή είναι και η.......
τελευταία ελπίδα Σαμαρά για να αποφύγει τις εκλογές και την πτώση του.
Είναι γνωστές οι καλές σχέσεις του Καραμανλή με τον Τσίπρα, αλλά είναι γνωστή και αταλάντευτη η βούληση του Καραμανλή να μην εμπλακεί σε ένα τέτοιο χαμένο πολιτικό παιχνίδι. Εξάλλου, ο Σύριζα έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους πως δεν θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ακόμα κι αν υποψήφιος είναι... ο ίδιος ο Τσίπρας.
Όπως διαρρέεται, ο Καραμανλής συμβούλεψε τον Σαμαρά να ακολουθήσει την τακτική της άτακτης φυγής, όπως είχε κάνει ο ίδιος τον Σεπτέμβρη του 2009 για να διατηρηθούν τα ποσοστά της ψοφοδεξιάς σε ένα λογικό επίπεδο και να σταματήσει ο κατήφορος, πριν ο Σύριζα ξεπεράσει τις 10 μονάδες διαφορά.
Εξάλλου το κομβικό σημείο της αποκαθήλωσης του Σαμαρά υπήρξε η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, γεγονός το οποίο υπήρξε και η ταφόπλακα της Νέας Δημοκρατίας. Όπως μάλιστα είχε διαμηνύσει και παλιότερα ο Καραμανλής για την Χρυσή Αυγή: "Εδώ γίνεται χαμός με τους 18 βουλευτές. Άντε να τα βγάλεις πέρα με 30 - 40".
Έτσι η τελευταία συμβουλή του Καραμανλή προς τον απεγνωσμένο Σαμαρά ήταν: Σ΄ έχει τελειώσει η Χρυσή Αυγή, φύγε το γρηγορότερο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών