Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 27, 2014

"Πιόνια" της Τρόϊκα οι εγχώριοι πολιτικάντηδες... Απαιτούν οι τοκογλύφοι συνάντηση που θα καταλήξει σε... γάμο, Σαμαρά - Τσίπρα!

cover_soma

Την είδηση ότι η τρόικα ζητάει (απαιτεί είναι η σωστή λέξη – η τρόικα ποτέ δε ζητάει, πάντα απαιτεί!) επειγόντως συνάντηση του φον Αντωνάκη Σαμαρά με τον mister Tsipra, διαλαλούν πρωτοσέλιδα τα «Παραπολιτικά», που κυκλοφόρησαν αυτό το Σάββατο.
Ακόμη, η φυλλάδα της πιάτσας Συγγρού γράφει ολόκληρο μυθιστόρημα για «το παρασκήνιο των διεργασιών, τις αντιδράσεις των κομματικών επιτελείων στο ενδεχόμενο της συνάντησης, τον φόβο για τις αγορές, την ανησυχία από το κραχ και το άγχος της επόμενης ημέρας».
Παραμύθια της Χαλιμάς! Τα αφεντικά της τρόικα (δηλαδή οι διεθνείς τοκογλύφοι) δε θέλουν να......
φέρουν σε δύσκολη θέση τους υποτακτικούς τους. Έτσι, ποτέ δε θα απαιτούσαν προεκλογικά να υπάρξει τέτοια συνάντηση «για να τα βρούνε», γιατί θα πέσουν οι μάσκες τους και μαζί μ’ αυτές και τα ποσοστά τους!
Ότι είναι να γίνει, θα γίνει την επομένη των εκλογών, αν δε βγαίνουν αλλιώς τα κουκιά (για συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, Μπομπολο-Ποταμιού και κλεφτο-ΠΑΣΟΚ). Και σίγουρα, συνάντηση Tsipra-Σαμαρά δεν πρόκειται να υπάρξει ούτε τώρα ούτε τότε, ούτε ποτέ, γιατί απλούστατα η επομένη των εκλογών θα ξημερώσει με άλλον αρχηγό στην ΝΔ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών