Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 27, 2014

Τις θέσεις σας, κύριοι


Τις θέσεις σας, κύριοι

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι"

Ας κοιτάξουμε σοβαρά και νηφάλια τις επιλογές τις οποίες έχουμε ως πολίτες. Οι εκλογές, όποτε και αν γίνουν, πρέπει να βρουν εμάς τους Έλληνες αποφασισμένους και με άποψη δική μας, διαμορφωμένη από την δική μας αντιληπτική και κριτική ικανότητα. Όσο ως Λαός βασιζόμαστε στα όσα αναπαράγουν οι τηλεοράσεις και οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης, που έχουν κάθε συμφέρον να παρουσιάζουν το άσπρο – μαύρο και τανάπαλιν, δεν θα ψηφίζουμε εμείς, αλλά αυτοί.
Σε ό,τι επομένως αφορά την πληροφόρησή μας, η πρώτη απόφαση και μοναδική επιλογή είναι: Κλείνουμε τις τηλεοράσεις. Αυτό είναι το.....
πρώτο βήμα για την νοητική ανεξαρτησία του Λαού.
Δεύτερο βήμα.
Ερωτούμε. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν τρόπο να αντιμετωπίσουν την κρίση; Έχουν τρόπο να βγάλουν την Ελλάδα από την ξένη επικυριαρχία και να την κάνουν ένα δυνατό και ανεξάρτητο κράτος; Η απάντηση είναι σαφής και ολοφάνερη. Αυτοί που με δική τους θέληση και ως δική τους πολιτική επιλογή, δανείστηκαν, δωροδόκησαν, συνδιαλέχθηκαν, και έβαλαν την Ελλάδα στην δίνη της κρίσης και των μνημονίων, ούτε θέλουν ούτε μπορούν να την βγάλουν. Η εθνική υποταγή και η λαϊκή εξαθλίωση είναι μέρος της πολιτικής τους, είναι μέρος της ιδεολογίας και των πεποιθήσεών τους. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι οι δοσίλογοι που υποτάσσουν και υποτάσσονται με το αζημίωτο στο άρμα της Γερμανίας, των χρηματιστηρίων, των τοκογλύφων.
Οι «δανειστές» δεν είναι δανειστές του λαού. Είναι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, των Υπουργών και των Πρωθυπουργών τους που επέλεξαν να είναι ολοένα και πιο δουλοπρεπείς προκειμένου να διατηρηθούν στην εξουσία. Ας αναρωτηθούμε λοιπόν. Ποιο άλλο μέτρο εκτός της φορομπηχτικής λαίλαπας και των μειώσεων των συντάξεων και των μισθών έχουν να προτείνουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ; Κανένα. Οι παροχές των 10 ευρώ όταν έχουν κόψει 1000 υποτιμούν την αξιοπρέπεια και την νοημοσύνη του Ελληνικού Λαού. Οι επιλογές που προτείνουν επομένως είναι η εξής μία: H παραμονή στα μνημόνια, η συντήρηση των αδιεξόδων, το ψέμα και η υποκρισία.
Ποιες είναι οι εναλλακτικές; Ο ΣΥΡΙΖΑ παρά την αρχική αντιμνημονιακή ρητορική του, στο δρόμο προς την εξουσία άλλαξε ρότα. Η έξοδος από τα μνημόνια που προσήλκυσε τους πρώτους ψηφοφόρους, έγινε επαναδιαπραγμάτευση, για να γίνει τελικώς προσκύνημα σε εξωθεσμικούς παράγοντες. Μα και η στάση της Αριστεράς σε θέματα ουσιαστικά και μείζονα για την ατζέντα της, όπως αυτό της Δημοκρατίας, αποδεικνύεται ελλιπής. Τα κόμματα της Αριστεράς, παγιδευμένα σε ρητορικές ξεπερασμένες από την ίδια την Ιστορία, αδυνατούν να ανοίξουν τον βηματισμό τους προς την πολιτική πραγματικότητα που διαμορφώνεται.
Οι υποστηρικτές της, και όποιοι από τις ηγεσίες της έχουν την διαύγεια να το αντιληφθούν, έχουν ένα θεμελιώδες ερώτημα να απαντήσουν: Είναι με την Δημοκρατία και τον Λαό, ή με την Συντήρηση και την Ξενοκρατία; Εως ότου απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα, η Αριστερά θα παραμένει ουρά του Συστήματος και η βολική για το Σύστημα παγίδα του Λαού.
Ποιες είναι οι θέσεις των «μη συστημικών» κομμάτων; Η ένδεια θέσεων την οποία παρουσιάζει το νέο όχημα του συστήματος για να αλιεύσει στα θολά νερά της άγνοιας και της προπαγάνδας, είναι χαρακτηριστική του πώς αντιλαμβάνονται την πολιτική τα ΜΜΕ και το πολιτικό κατεστημένο. Ως υποτίμηση και εξαπάτηση του Λαού.
Το Ποτάμι, ένα μηντιακό κατασκεύασμα, μνημονιακότερο και συστημικότερο όλων, προϊόν του τηλεοπτικού «λαιφστάιλ» εμφανίζεται ως «εναλλακτικό» λόγω σακιδίου και ποδηλάτου. Ένα τηλεοπτικό είδωλο χρησιμοποιείται ως όχημα των ξενόδουλων πολιτικών. Είναι βέβαιον ότι μόλις κλείσουν οι τηλεοράσεις και σταματήσει ο τηλεοπτικός βομβαρδισμός, θα εκλείψει και το φαινόμενο των τηλεπολιτικών.
Μέσα σε αυτό το πολιτικό σκηνικό, μοναδική πραγματική εναλλακτική είναι η Χρυσή Αυγή. Μπορεί το όνομα να έχει ποικιλοτρόπως επιχειρηθεί να διασυρθεί, ο Λαός όμως στρέφει την πλάτη στις διαρκείς και επαναλαμβανόμενες συκοφαντίες. Η εμπαθής υπερβολή των μηντιαρχών εκφράζει ακριβώς τον φόβο τους απέναντι στην μοναδική πολιτική δύναμη που είναι αρκετά δημοκρατική ώστε να μην επιθυμεί την βιολογική τους εξόντωση, όπως επιχειρούν αυτοί, με τις διώξεις, τις φυλακίσεις και το «κλίμα» που δημιουργούν, ένα «κλίμα» που τέτοιες μέρες πριν από ένα χρόνο οδήγησε στις στυγερές δολοφονίες των Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.
Αντίθετα με τους διαπλεκόμενους μηντιάρχες, μεγαλοεργολάβους και πολιτικούς, οι Ελληνες Εθνικιστές επιζητούν την εξυγείανση ενός κρόνειου συστήματος που καταπίνει έναν ολόκληρο λαό για να συντηρήσει τα συμφέροντά του. Και στην επιδίωξή τους αυτή έχουν στο πλευρό τους σταθερά και αποφασιστικά τον Ελληνικό Λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών