Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 30, 2014

Βρήκαμε νέο σωτήρα της Χώρας...Το Λάκη το... γλυκούλη - το Γαβαλά ντε..!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πόσο μπορεί ακόμη να εκφυλιστεί η πολιτική ζωή του τόπου για να καταλάβει ο Έλληνας ότι η μοναδική του ελπίδα είναι η Χρυσή Αυγή;!;!



Lakis_gavalas
Ένας νέος… εθνοσωτήρας ετοιμάζεται να μπει στην πολιτική, για να μας… σώσει! Πρόκειται, για τον γνωστό Λάκη Γαβαλά, ο οποίος ξεδίπλωσε τις πολιτικές του φιλοδοξίες στο περιοδικό “OK!”. Κι όταν λέμε πολιτικές φιλοδοξίες, ο Λαλάκης δεν θέλει απλώς να γίνει βουλευτής, αλλά έχει βάλει πλώρη και για… υπουργός. Έχοντας μάλιστα επιλέξει και τα υπουργεία που θα καταλάβει (είναι σε… δίλημμα μεταξύ δύο…)! Ιδού τι είπε:
«Έχω αρχίσει να.....
το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Γιατί το γκλάμουρ που έχω αποθηκευμένο μέσα μου θα πρέπει να βγει σε έναν πιο κλειστό χώρο και αυτός μπορεί να είναι η Βουλή. Θα με έβλεπα στο Υπουργείο Τουρισμού ή Πολιτισμού. Τόσα χρόνια, έχω φέρει πάρα πολύ κόσμο στην Ελλάδα από το εξωτερικό. Μεταξύ αστείου και σοβαρού ξέρω τι είναι αυτό που θέλει ο τουρίστας για να περάσει καλά».
Το μόνο που δεν αποκάλυψε ο Λαλάκης, είναι το κόμμα (του… συνταγματικού τόξου βεβαίως) με το οποίο θέλει να πολιτευτεί. Προφανώς, μας το βαστάει για… έκπληξη. Θα αναμένουμε, λοιπόν, με μεγάλη… αγωνία μέχρι τις επόμενες εκλογές!
(ΥΓ): Και γιατί παρακαλώ να μη γίνει ο Λαλάκης βουλευτής και υπουργός; Εδώ τόσες και τόσες άλλες –όνομα και μη χωριό- γίνανε. Γιατί όχι και ο Λαλάκης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών