Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 28, 2014

Ο (Κου)Κούλογλου δημοσιεύει δημοσκόπηση που δείχνει τη Χρυσή Αυγή 3ο κόμμα, αλλά αρνείται πεισματικά να το.... αναφέρει από Τρόμο και Φόβο!

Άλλη μία δημοσκόπηση είδε το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά από την Palmos Analysis, με εντολέα τον γνωστό αντιχρυσαυγίτη - υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ και φαιδρό, Κούλογλου.
Δεδομένης της υπηκοότητας της εκάστοτε εταιρείας στον εντολέα, ελέω των χρημάτων που δίνει για την εν λόγω δημοσκόπηση, ευκόλως συμπεραίνουμε ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι «κουτσουρεμένα» και τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ «φουσκωμένα». Με αυτά ως γνώμονα, σας παραθέτουμε τα ποσοστά της δημοσκοπήσεως της Palmos Analysis, που επιβεβαίωνουν αυτό που λένε όλοι: Η Χρυσή Αυγή είναι τρίτη δύναμη του τόπου παρά τις διώξεις και την τρομοκρατία.

Και εδώ είναι που αρχίζει η γελοιότητα, η ανείπωτη. Ο Κούλογλου, έχοντας προφανώς σοβαρό συμπλεγματικό ζήτημα, αρνείται να γράψει ότι η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα, καταντώντας ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΕΛΟΙΟΣ.
Ιδού τι γράφει σχετικώς: «Με 10 μονάδες διαφορά προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου. Συγκεκριμένα ....
το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει ποσοστό 27,4% έναντι 17,4% που λαμβάνει η ΝΔ. Στην τρίτη θέση με 14,4% όσοι απαντούν αυθόρμητα ότι δεν έχουν αποφασίσει ακόμη. Ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 6,6%, ΚΚΕ με 5,4%, Ποτάμι με 5,2%, ΠΑΣΟΚ με 3,5%, ΑΝΕΛ με 2,8%, Οικολόγοι Πράσινοι και Δράση με 1,2% έκαστος και ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1,1%.»
Τρίτο κόμμα, λοιπόν, για τον Κούλογλου οι… αναποφάσιστοι. Και πως φτάσαν το 14,4% οι αναποφάσιστοι; Πολύ απλά κόβοντας ποσοστά της Χρυσής Αυγής και κρύβοντας αυτές τις ψήφους στους αναποφάσιστους.
Τα παρδαλά ερίφια σε ευχαριστούν κ. Κούλογλου για το ασταμάτητο γέλιο! Όσο και αν προσπαθείς εσύ, τα ποτάμια, οι νεοδημοκράτες και οι πασοκτζήδες όμοιοί σου, η Χρυσή Αυγή είναι τρίτη και συνεχώς ανερχόμενη πολιτική δύναμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών