Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 28, 2014

Προδότες και ριψάσπιδες στα ηνία της χώρας


Προδότες και ριψάσπιδες στα ηνία της χώρας

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί

Οι συμβιβασμένοι και προσεταιρισμένοι πολιτικάντηδες που ασκούν σήμερα την εξουσία στην χώρα μας είναι ανίκανοι ή δεν θέλουν να κατανοήσουν ότι η δεκαετία που διανύουμε θα είναι η πλέον καθοριστική του 21ου αιώνα για την ύπαρξη της Ελληνικής επικράτειας και για την διασφάλιση των Εθνικών συμφερόντων. Είναι ανίκανοι διότι αναλώνονται σε παρασιτικές πρακτικές και σε ιδεολογικές συζητήσεις που στερούνται θεμελιωδών επιστημονικών υποστάσεων, ενώ παράλληλα δεν θέλουν να κατανοήσουν ότι οι προϋποθέσεις που συγκροτούν ένα ανεξάρτητο και ελεύθερο Ελληνικό κράτος δεν μπορεί να εξαρτώνται από την στρατηγική και την πολιτική του αμερικανοσιωνιστικού κέντρου, δηλαδή των ΗΠΑ, και του υποκατάστατου τους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η Ελλάδα σήμερα αμυντικά βρίσκεται σε «δίνη θανάτου», με ένα....
ισοζύγιο στρατιωτικής ισχύος σε σχέση με τον εχθρό τόσο αρνητικό που δεν έχει ίσως προηγούμενο τα τελευταία 200 χρόνια. Τέτοια φαινόμενα ιστορικά οδηγούν πάντα σε απεγνωσμένους και ηττοπαθείς συμβιβασμούς ή πολέμους. Η επιθετικότητα της Τουρκίας στα μέτωπα Θράκης, Αιγαίου και Κύπρου συνεχώς αυξάνει, ενώ η προδοτική πολιτική δεκαετιών της «ανοχής» και του «κατευνασμού» του Νεοοθωμανισμού έχει αποτύχει παταγωδώς και οι «πυγμαίοι» πολιτικάντηδες αδυνατούν να αντιμετωπίσουν την νεοιμπεριαλιστική Άγκυρα, αφού ο ενδοτισμός και η υποτέλεια δεκαετιών σε ξένα κέντρα εξουσίας έχουν φέρει την χώρα στο χείλος της αβύσσου. Να θυμίσουμε ότι οι μεγάλες εθνικές καταστροφές και ήττες όπως η Μικρασιατική και Ποντιακή, η τραγωδία της Κύπρου, οι διωγμοί των Ελλήνων από την Κωνσταντινούπολη, τα Ίμια, δεν σημειώθηκαν σε περιόδους έξαρσης ή σύγκρουσης με κάποιες ηγέτιδες δυνάμεις, αλλά αντίθετα σε εποχές πλήρους ταύτισης και υποτέλειας προς αυτές, όπως ακριβώς είναι η κατάσταση σήμερα με τους εγχώριους πολιτικάντηδες που προσκυνούν την Ουάσιγκτον και τις Βρυξέλες.
Την 5η Δεκεμβρίου οι προδότες του Μαξίμου θα υποδεχθούν τον προκλητικό, ψεύτη και ύπουλο Μογγόλο πρωθυπουργό της Τουρκίας Νταβούτογλου. Θα υποδεχθούν το νούμερο δύο γεράκι της Άγκυρας, αφού βέβαια ήδη έχουν κάνει τις γονυκλισίες τους στο νούμερο ένα, τον Ερντογάν. Ας ανατρέξουμε επ’ ολίγον στις απόψεις του Νταβούτογλου για την Ελλάδα και την Κύπρο και την ισλαμοκεντρική πολιτική φιλοσοφία του, η οποία συνιστά μέγα κίνδυνο για τον Ελληνισμό.
Στο βιβλίο του «Στρατηγικό βάθος. Η διεθνής θέση της Τουρκίας» ο Τούρκος πρωθυπουργός αναλύει τα κύρια σημεία των γεωπολιτικών προσεγγίσεων της χώρας του. Για την Κύπρο αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Ακόμη και αν δεν υπήρχε κανένας μουσουλμάνος Τούρκος στην Κύπρο, η Τουρκία είναι υποχρεωμένη να διατηρήσει ένα κυπριακό ζήτημα. Το στρατηγικό πλεονέκτημα που απέκτησε η Τουρκία την δεκαετία του 1970 επί της Κύπρου πρέπει να το αξιοποιήσει ως ένα θεμελιώδες στήριγμα μιας επιθετικής θαλάσσιας στρατηγικής». Η Κύπρος ως εκ τούτου θεωρείται από την Τουρκία ως τμήμα της επικράτειας της και ως εφαλτήριο για την εξυπηρέτηση των γεωστρατηγικών της σχεδιασμών στην Ανατολική Μεσόγειο. Οι σχεδιασμοί αυτοί βέβαια δεν γίνονται εν αγνοία, αλλά με την προτροπή των Αμερικανοσιωνιστών της Ουάσιγκτον.
Στο βιβλίο του ο Νταβούτογλου αναφέρεται στο γνωστό του δόγμα περί «μηδενικών τριβών με τους γείτονες της Τουρκίας», από τους οποίους γείτονες όμως εξαιρεί την Ελλάδα και την Κύπρο. Κατά τον νεοοθωμανό ιμπεριαλιστή η ελληνική Θράκη αποτελεί την πύλη επεκτάσεως της τουρκικής επιρροής στα Βαλκάνια, ήτοι θεωρεί την ελληνική Θράκη ως μελλοντική επικράτεια της Τουρκίας. Σημειώνουμε ότι η Τουρκία έχει ναυτικές βάσεις στην Αλβανία, έχει άριστες σχέσεις με την Βοσνία και το αλβανικό Κόσσοβο και ήταν η πρώτη χώρα που αναγνώρισε τα Σκόπια ως «Μακεδονία», ήτοι έχουν δημιουργηθεί ήδη οι προϋποθέσεις, σε συνδυασμό και με το μουσουλμανικό στοιχείο στην ελληνική Θράκη, για την τελική μεθόδευση αυτής της επεκτατικής ατζέντας. Ο ίδιος βεζίρης της τουρκικής πολιτικής γράφει για το Αιγαίο: «Η εγγύτητα ενός σημαντικού μέρους των ελληνικών νησιών στην μικρασιατική ακτή σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως επιχειρησιακή βάση και η περικύκλωση των υδάτινων διαδρόμων που εξασφαλίζουν το πέρασμα από την Μαύρη Θάλασσα στην Μεσόγειο από αυτά τα νησιά, αξιολογούνται από την Τουρκία ως ένα πολύ σοβαρό κενό ασφαλείας …». Οι προκλητικές, θρασύτατες και άκρως σοβαρές ενέργειες των Τούρκων τα τελευταία χρόνια μέχρι και των ημερών μας στο Αιγαίο δείχνουν επακριβώς τι εννοούν ως «κενό ασφαλείας» και πως θα το αντιμετωπίσουν.
Στους προδότες του Μαξίμου και στα δουλοπρεπή κολεγιοβουτυρόπαιδα των διπλωματικών μας υπηρεσιών που θα υποδεχθούν τον Νταβούτογλου δεν ήρκεσε ο εξευτελισμός των Ιμίων, δεν ήρκεσε ο εξευτελισμός της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, δεν αρκεί ο καθημερινός εξευτελισμός των παραβιάσεων του Εθνικού Εναέριου Χώρου και των Εθνικών Χωρικών Υδάτων. Θα υποδεχθούν στην Αθήνα τον Μογγόλονεοιμπεριαλιστή για να επιβεβαιώσουν την ήδη συντελεσθείσα ήττα του Ελληνισμού στο διπλωματικό επίπεδο και για να προγραμματίσουν την αφετηρία της ήττας στο στρατιωτικό μέτωπο της Θράκης, του Αιγαίου και της Κύπρου.
Στην Αθήνα ο Νταβούτογλου έχοντας δίπλα του τους Σαμαρά-Βενιζέλο θα αναφωνήσει για μια ακόμη φορά ότι δεν αναγνωρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία, ότι διεκδικεί το μισό Αιγαίο και ότι η Θράκη είναι τουρκική. Οι ριψάσπιδες του Μαξίμου θα επικαλεσθούν την γνωστή επωδό περί του Διεθνούς Δικαίου, το οποίο όμως είναι αποτελεσματικό όταν αποτελεί ένα άθροισμα ισχυρού στρατού, αεροπορίας και ναυτικού. Είναι το άθροισμα που τα τελευταία χρόνια μηδένισαν οι ξενοκίνητοι κλεπτοκράτες και μιζαδόροι που κυβερνούν την χώρα.
Γ. ΛΙΝΑΡΔΗΣ   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών