Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 11, 2014

(Χ)ΑΝΝΑ-ΜΙΣΕΛ: ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ… ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ

asimakopoulou-samaras-660-eurokinissi
Γράφει ο Αντίοχος 

Μετά από τον (πάντα…) πρόθυμο Αβραμό, κι άλλη μία φέρελπις νεοδημοκράτισσα εκδηλώθηκε υπέρ της «μεγάλης συγκυβέρνησης» νουδούλας-ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για την «εκλεκτή» (Χ) Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία θυμίζουμε ότι δεν είναι μια απλή βουλευτής, αλλά εκπρόσωπος τύπου της νουδούλας, άρα ο λόγος της αποκτά βαρύνουσα σημασία.
Η (Χ) Άννα – Μισέλ, λοιπόν, συνεντευξιάστηκε στο ραδιόφωνο του καθεστωτικού Βήματος, όπου τάχθηκε υπέρ της «μεγάλης συγκυβέρνησης», αλλά εξέφρασε τα… παράπονά της για την άλλη πλευρά του λόφου (πρόκειται για… αντικατοπτρισμό, στην πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στο διπλανό λόφο με τη νουδούλα), ότι κάνουν τους… δύσκολους:
«Δεν βλέπω στον ΣΥΡΙΖΑ να......
υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια διάθεση για σύμπλευση και συνεννόηση. Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε ότι είναι καλό για τη χώρα οι πολιτικές δυνάμεις να συνεννοούνται, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν εθνικά θέματα. Αλλά πρέπει να υπάρχει διάθεση να συνεννοούνται και δεν το βλέπω αυτό. Θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι το «όχι σε όλα».
Ωστόσο, άφησε ανοιχτό παράθυρο για το μέλλον: «Τώρα, τι μπορεί να γίνει στο μέλλον, είναι ανοιχτό». Και ορθώς άφησε, γιατί το πεπρωμένο (της «μεγάλης συγκυβέρνησης») φυγείν αδύνατον!
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών