Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 11, 2014

Στη Ναυτοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος υπάρχει πια ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... Μεγαλειώδης δράση του Σωματείου Ελλήνων Εργατών

agnikolas_nez3__article

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι εργάτες έχουν Πατρίδα - Θρησκεία - Οικογένεια για αυτό και στρέφονται μαζικά στον πραγματικό προστάτη των δικαιωμάτων τους. Δεν αργεί η μέρα που το εργατικό κίνημα θα συμπορευτεί κάτω από τα λάβαρα του Εθνικιστικού Κινήματος, όντας το ζωτικότερο μέρος του Έθνους μαζί με τη Νεολαία μας και κινητήριος δύναμη ανάτασης της Εθνικής παραγωγής.

Την Παρασκευή 7/11 το Σωματείο Ελλήνων Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Πειραιά και Νήσων “Άγιος Νικόλαος” πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη δραστηριότητα στον χώρο της ζώνης Περάματος. Μέλη και στελέχη του σωματείου από τα ξημερώματα είχαν συγκεντρωθεί στην κεντρική πύλη εισόδου του λιμανιού Περάματος και διένειμαν εκατοντάδες ενημερωτικά έντυπα σε εργαζόμενους και διερχόμενους πολίτες. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν......
τόσο θετική που κυριολεκτικά σε διάστημα σχεδόν μίας ώρας εξαντλήθηκαν τα ενημερωτικά έντυπα, παρά το γεγονός ότι είχαν εκτυπωθεί περισσότερα από το προβλεπόμενο, αποδεικνύοντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο την δίψα των εργαζομένων να ακούσουν την φωνή της αλήθειας και εμπεριστατωμένες προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων τους.

Η επιτυχία αυτής της δραστηριότητας ταυτόχρονα αποτέλεσε και την καλύτερη απάντηση στο σύστημα εξουσίας και τους αριστεριστές ”εργατοπατέρες” οι οποίοι αμφότεροι με την ”δράση” τους απαξίωσαν και υπονόμευσαν αρκετά χρόνια τώρα τον ναυπηγοεπισκευαστικό κλάδο της πατρίδας μας. Επίσης αποδείχθηκε πως οι Εθνικιστές και πατριώτες Έλληνες εργάτες δεν λυγίζουν ούτε από απειλές ούτε από εμπόδια όπως αυτό της διοίκησης του Ο.Λ.Π. η οποία απέρριψε το δίκαιο αίτημα των μελών του σωματείου για παραχώρηση χώρου στέγασης γραφείων ,την ίδια στιγμή που αντίστοιχο αίτημα των αριστεριστών συνδικαλιστών έχει ικανοποιηθεί εδώ και χρόνια!

Τέλος η έναρξη των δραστηριοτήτων του σωματείου αποτελεί και μία ηθική δικαίωση για το Κίνημα μας και τον παράνομα προφυλακισμένο βουλευτή Β’ Πειραιώς Λαγό Ιωάννη που είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι η Χρυσή Αυγή θα στηρίξει με κάθε νόμιμο τρόπο οποιαδήποτε έντιμη προσπάθεια ξεκινήσει στην ζώνη του Περάματος υπέρ των συμφερόντων των Ελλήνων εργαζομένων και του έθνους.
Σωματείο Ελλήνων Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Πειραιά και Νήσων ” Άγιος Νικόλαος”
τηλ. : 6986 921 654 – 6934 520 763
email : so.el.er.zo.@gmail.com

Υ.Γ. Να θυμίσουμε ότι όλα ξεκίνησαν  πριν έναν χρόνο,… Απειλές, διώξεις, προβοκάτσιες…Οι προσπάθειες της Χρυσής Αυγής για ίδρυση σωματείου εργαζομένων, συνάντησε την λύσσα του καθεστώτος, από τα κόκκινα λαμόγια που υπερασπίζονται τους γαλαζοπράσινους κλέφτες σε κάθε ευκαιρία, οι προσπάθειες αυτές αντιμετώπισαν την πολεμική ολόκληρου του καθεστώτος. Εν τέλει, όμως, το καθεστώς για μία ακόμα φορά ηττήθηκε, όπως θα ηττηθεί και στο μέλλον, αφού νομοτελειακά το Φως νικάει το σκοτάδι, η Αλήθεια νικάει το ψεύδος, τα Ιδανικά νικάνε την ιδιοτέλεια.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όμως πιστή στον λόγο της, το είπε και το έκανε….

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών