Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 16, 2014

Όλες οι φωτογραφίες από τις μεγαλειώδεις μαθητικές αντικατοχικές πορείες του ΕΛΑΜ στην Λευκωσία και στην Πάφο


Εκατοντάδες μαθητές πορεύτηκαν σήμερα στις γραμμές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) προς το οδόφραγμα της Λήδρας και στο Λήδρα Πάλλας. Η πορεία κινήθηκε με απόλυτη τάξη από τα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης, προς την Λήδρας και ακολούθησε το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλλας περνώντας από τους κεντρικότερους δρόμους της πρωτεύουσας.

Αντιομοσπονδιακά και εθνικιστικά συνθήματα δονούσαν το κέντρο της Λευκωσίας με τους περαστικούς να κορνάρουν συγχαίροντας το Μέτωπο Νεολαίας. Παράλληλα, δεκάδες μαθητές που βρίσκονταν στις καφετέριες...
ακολούθησαν την πορεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) δείχνοντας την αποδοχή τους.
 






Στο Λήδρα Πάλλας έγινε ομιλία εκ μέρους του Μετώπου Νεολαίας, από τον συναγωνιστή Σωτήρη Ιωάννου, ενώ η εκδήλωση έληξε με τον Εθνικό Ύμνο και τον  Ύμνο του Κινήματος.





Στο οδόφραγμα της Λήδρας και στο Λήδρα Πάλλας κάηκε συμβολικά το σύμβολο του ψευδοκράτους την ίδια ώρα που η υπόλοιπη νεολαία είτε έκανε μάχιμες επαναπροσεγγιστικές συναυλίες, είτε έδινε μάχες με τον κατακτητή στις καφετέριες.



Η περήφανη ελληνική νεολαία είναι στο πλευρό των Εθνικιστών και αποτελεί την αιχμή του δόρατος που θα κατακεραυνώσει τους εχθρούς του Έθνους μας, εσωτερικούς και εξωτερικούς, και θα επιφέρει την Εθνική Απελευθέρωση.

"Τρανών Προγόνων Ιχνηλάτες, Λαμπρών Αγωνιστών Παιδιά,
Οι Νέοι είμαστε Σπαρτιάτες με την γενναία μας Καρδιά"




Το Μέτωπο Νεολαίας καταδίκασε το ψευδοκράτος και στην Πάφο

Εθνικιστικό ποτάμι κατέκλυσε τους δρόμους της πόλης του Ευαγόρα, αφού εκατοντάδες μαθητές πορεύτηκαν με το Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στην Πάφο.



Αναστάτωσαν, με την καλή έννοια, την πόλη του Ευαγόρα, αφύπνισαν τα συναισθήματα και ξύπνησαν μνήμες με τα συνθήματα που φώναζαν και αντηχούσαν τον αέρα στους δρόμους της πόλης.



Οι εθνικιστές μαθητές έδωσαν για ακόμα μία φορά το μήνυμα πως δεν ξεχνούν και αγωνίζονται. Δεν ξεχνούν τα κατεχόμενα εδάφη μας και δεν ξεχνούν τους ήρωες μας Σολωμό Σολωμού και Τάσο Ισαάκ. Έδωσαν το μήνυμα πως δεν ξεχνούν ότι πριν από 31 χρόνια ο Ντενκτάς ανακήρυξε το κατεχόμενο κομμάτι της πατρίδας μας από τους Αττίλες, σε ένα ψεύτικο και ανύπαρκτο κράτος.



Η όλη συγκέντρωση ξεκίνησε στις 10.30 από το Λύκειο Κύκκου και αφού πέρασε από την λεωφόρο Νικολάου Νικολαΐδη, πέρασε μπροστά από το δημαρχείο Πάφου και κατέληξε μπροστά στο άγαλμα του Ευαγόρα Παλληκαρίδη. Ρίγος σκόρπισε η όλη πορεία αφού καταστηματάρχες και περαστικοί χειροκροτούσαν με συγκίνηση.



Εκεί μπροστά στον ανδριάντα του ήρωα έγιναν ομιλίες από μέλη του Μετώπου Νεολαίας, ενώ ακολούθως οι υποστηρικτές μας παρέμειναν στον χώρο για αρκετή ώρα φωνάζοντας συνθήματα. Η όλη εκδήλωση έληξε με τον Εθνικό μας ύμνο.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών