Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 16, 2014

Ιδού ποιοι είναι τα τσιράκια του συστήματος: Ο ΟΛΠ συνεχίζει να μεροληπτεί σκανδαλωδώς υπέρ των κουκουέδων

Το Σωματείο Ελλήνων Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Πειραιώς & Νήσων "Άγιος Νικόλαος", καταγγέλλει για πολλοστή φορά την διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς για την μεροληπτική στάση που τηρεί με συνέπεια εναντίον μας.

Να υπενθυμίσουμε καταρχήν πως ο Ο.Λ.Π. απέρριψε  το δίκαιο αίτημα για παραχώρηση χώρου στέγασης των γραφείων μας εντός της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος με προσχηματικούς λόγους όταν επί σειρά ετών διευκολύνει τους αριστεριστές συνδικαλιστές σε αντίστοιχα αιτήματα.

Η διοίκηση του Ο.Λ.Π.  προσπαθεί δήθεν να ενδυθεί τον μανδύα της μη ανάμιξης με παρατάξεις  την ίδια στιγμή που παραχωρεί την αίθουσα εκδηλώσεων του οργανισμού για...
μία καθαρά κομματική εκδήλωση του ΚΚΕ!



Σε μία εποχή που η μνημονιακή λαίλαπα συμπαρασύρει και δίκαια κεκτημένα συνδικαλιστικά δικαιώματα θα έπρεπε ο συνδικαλισμός να διευκολύνεται και όχι να παρεμποδίζεται. Μετά το ξεπούλημα του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας είναι προφανές πως το ανθελληνικό σύστημα εξουσίας προσπαθεί να καταπνίξει κάθε μορφή αντίστασης όπως αυτή εκφράζεται από τους εθνικιστές και πατριώτες συνδικαλιστές.

Τους παραδίδουμε στην κρίση του λαού μας και τους δηλώνουμε για άλλη μια φορά πως θα διεκδικήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο το αυτονόητο δικαίωμα μας στην εργασία και την αξιοπρεπή διαβίωση.

Σωματείο Ελλήνων Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Πειραιώς & Νήσων "Άγιος Νικόλαος"


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών