Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 21, 2014

Τα επίσημα στοιχεία λένε: Ένας λαθρομετανάστης φεύγει, τέσσερις έρχονται!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Γεια σου ρε Σαμαρά που έλεγες πως θα επανακαταλάβουμε τις πόλεις μας! Και βρέθηκαν ΗΛΙΘΙΟΙ που σε πίστεψαν.

Γράφει ο Αντίοχος

Την ίδια ώρα που τα ανατολικά σύνορα της πατρίδας μας έχουν γίνει σουρωτήρι, από το οποίο εισέρχονται κατά χιλιάδες οι εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι επισκέπτες (λαθρομετανάστες), το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ (και «Ελεύθερης Λαθρομετανάστευσης») εξέδωσε μια πανηγυρική ανακοίνωση (εννοούμε για τα… πανηγύρια), με την οποία μας πληροφορεί ότι «3.404 αλλοδαποί διαφόρων υπηκοοτήτων επέστρεψαν συνολικά από όλη την επικράτεια, στις χώρες καταγωγής τους, τον μήνα Οκτώβριο».

Προσέξτε τι κόλπο κάνουν οι πολιτικοί απατεώνες. Βάζουν στο ίδιο τσουβάλι τις απελάσεις και τις λεγόμενες...
«εθελούσιες επιστροφές», δηλαδή των λαθρομεταναστών που για τον α ή β λόγο θέλουν να επιστρέψουν στις πατρίδες τους και το κάνουν μέσω του γραφείου μετανάστευσης, γιατί είναι τζάμπα το εισιτήριο συν ότι παίρνουν και 300 ευρώ για τα «πρώτα τους έξοδα»: «Σε βάρος των παραπάνω υπηκόων τρίτων χωρών είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής και απέλασης για παράνομη είσοδο στη χώρα μας. Οι επιστροφές πραγματοποιήθηκαν μέσω των εθελούσιων προγραμμάτων επαναπατρισμού του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης».

Πόσες ήταν πραγματικά οι απελάσεις; 1.213 προς την Αλβανία (η συγκεκριμένη κατηγορία απελαθέντων επιστρέφει –το πολύ- σε μια βδομάδα…). Οι υπόλοιπες ήταν εθελοντικές επιστροφές.
Και για να μην πολυλογούμε και σας μπερδεύουμε με αριθμούς, τα μέχρι τώρα επίσημα στοιχεία για το πρώτο 10μηνο του 2014 (από Ιανουάριο έως και Οκτώβριο) έχουν ως εξής: εισήλθαν στην Ελλάδα και παρέμειναν 64.996 λαθρομετανάστες, ενώ απελάθηκαν ή έφυγαν με τα προγράμματα «εθελοντικού επαναπατρισμού» 16.256. Δηλαδή, με απλά λόγια, για κάθε έναν λαθρομετανάστη που απελαύνεται ή φεύγει, έρχονται τέσσερις! Τι δεν καταλαβαίνετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών