Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 21, 2014

Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Κατερίνη: Η Παιδεία ξυπνάει! Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε η εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή για μια Εθνική Παιδεία, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 16 Νοεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο «Εκάβη» της Κατερίνης. Πλήθος φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος προσήλθε στην εκδήλωση, παρά τις μάταιες προσπάθειες...
διαφόρων ανθελλήνων αριστεριστών να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Σερρών και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης, ο γραμματέας της Τ.Ο. Κατερίνης, Συναγωνιστής Γεώργιος Παπαδημητρίου καθώς και οι κεντρικοί παρουσιαστές της εκδήλωσης και εκπρόσωποι του Εθνικιστικού Μετώπου Εκπαιδευτικών (Ε.Μ.Ε.), Συναγωνιστές Καρανικόλας Χρήστος και Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος.



Με την έναρξη της εκδήλωσης τον λόγο πήρε ο γραμματέας της Τ.Ο. Κατερίνης, Συναγωνιστής Γεώργιος Παπαδημητρίου, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στον οποίον τόνισε πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή επιδιώκει να ενώσει όλους τους Έλληνες στον αγώνα για μια Ελεύθερη Πατρίδα.





Στην συνέχεια το λόγο πήραν οι εκπρόσωποι του Εθνικιστικού Μετώπου Εκπαιδευτικών. Πρώτος μίλησε ο Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος και εξήγησε την αναγκαιότητα δημιουργίας και τους σκοπούς του Ε.Μ.Ε. Σε μια παιδεία που αφελληνίζεται και νοσεί βαθύτατα οι Εθνικιστές Εκπαιδευτικοί έχουν χρέος να παρέμβουν και να επιδιώξουν τον επανελληνισμό της. Επόμενος ομιλητής ήταν ο Καρανικόλας Χρήστος και μετά από μια σύντομη αναφορά στη δολοφονική επίθεση την ημέρα των εκλογών αναφέρθηκε στην πρόθεση του Εθνικιστικού Μετώπου Εκπαιδευτικών να συνεχίσει τον αγώνα, καλώντας τους εκπαιδευτικούς και των δύο βαθμίδων να πυκνώσουν τις τάξεις του και να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτιά του.



Οι δύο εκπαιδευτικοί παρουσίασαν αναλυτικά τις θέσεις του Μετώπου για τις ελλείψεις των εκπαιδευτικών, τους διορισμούς αναπληρωτών, τα σχολικά βιβλία και τα προγράμματα, τα ακατάλληλα κτήρια και τη μεταφορά μαθητών. Στο τέλος αναλύθηκε το ζήτημα της αξιολόγησης στην εκπαίδευση και  παρουσιάστηκαν οι θέσεις του Ε.Μ.Ε.


Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστής Τσακίρης Μιχάλης, επισήμανε στην ομιλία του πως οι πολιτικές διώξεις, οι δολοφονίες και οι τρομοκρατικές επιθέσεις είναι ίδιον γνώρισμα των δήθεν «δημοκρατικών» καθεστώτων και πως και στην περίπτωση της Παιδείας το κράτος συνεργάζεται άψογα με το παρακράτος στην μάταιη προσπάθεια καταστολής του αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου –Χρυσή Αυγή. Είναι φανερό, τόνισε, πως το καθεστώς που προάγει το ανθελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα έχει θορυβηθεί από τις δραστηριότητες που αναπτύσσει η Χρυσή Αυγή, διότι η Χρυσή Αυγή προτείνει μια Εθνική παιδεία που θα γκρεμίσει ακριβώς αυτό το εκπαιδευτικό σύστημα που το θεωρούσαν οι κρατούντες «κάστρο» τους επί δεκαετίες.



Κάλεσε τους παρευρισκόμενους να εντείνουν τον αγώνα σε όλα τα επίπεδα, ώστε οι Έλληνες εκπαιδευτικοί και μαθητές να αποτελέσουν το κύτταρο του μέλλοντος του Ελληνισμού.
Ο Βουλευτής Σερρών και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, ανέλυσε και κατέρριψε στην ομιλία του τις προπαγανδιστικές φλυαρίες του ανθελληνικού, δήθεν «δημοκρατικού» καθεστώτος στον τομέα της παιδείας, τονίζοντας ιδιαίτερα πως η λεγόμενη γενιά του «Πολυτεχνείου» είναι ο πυρήνας του σημερινού αντισυνταγματικού-μνημονιακού τόξου, που κάνει πρόθυμα επικύψεις στους διεθνείς τοκογλύφους.




Κάλεσε τους παρευρισκόμενους να εντείνουν τον αγώνα για την Εθνική αφύπνιση των Ελλήνων. Εξέφρασε επίσης την πεποίθηση πως η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική δύναμη που μπορεί να ασκήσει μια Εθνική και ανεξάρτητη πολιτική σε όλα τα επίπεδα. Για την επίτευξη του σκοπού αυτού δεν πρέπει να είναι απλώς παρούσα, αλλά νικήτρια, ιδιαίτερα ενόψει των επερχόμενων εκλογών που με βεβαιότητα έρχονται, μιας και δεν υφίσταται στην ουσία ιδεολογικός αντίπαλος. Τόνισε πως μόνο η Χρυσή Αυγή πολεμάει πραγματικά το κατεστημένο και αντιστέκεται στα σχέδια των ανθελλήνων. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών