Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 19, 2014

Ο Κουτσούμπας δηλώνει ξεκάθαρα ότι ζητάει «ανατροπή του πολιτεύματος»: Ακούνε Βουρλιώτης, Κουτζαμάνη και Ψαρράς;


Ο Κουτσούμπας δηλώνει ξεκάθαρα ότι ζητάει «ανατροπή του πολιτεύματος»: Ακούνε Βουρλιώτης, Κουτζαμάνη και Ψαρράς;

Σε όλους εκείνους οι οποίοι μέσα στο παραλήρημα και την ψευδολογία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, εκτός από τα ανύπαρκτα όπλα και τα επίσης ανύπαρκτα αμνοερίφια που «έσφαζαν» οι Χρυσαυγίτες ομαδικά, ανακάλυψαν ότι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών επεξεργάζεται δήθεν την ανατροπή του πολιτεύματος, τους παραθέτουμε το παρακάτω απόσπασμα από τηλεοπτική συνέντευξη, τη Δευτέρα το βράδυ, του ανεπάγγελτου και παιδιού του κομματικού σωλήνα νέου σταλινίσκου του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.
«Θέλω να μου το κάνετε πιο συγκεκριμένο αυτό, δηλαδή τι εννοεί το ΚΚΕ. Το Σύνταγμα ως έχει σήμερα το σέβεστε ή όχι;
Εμείς το έχουμε καταψηφίσει το Σύνταγμα, άρα από αυτήν την άποψη δεν μπορεί να ....
μας αφαιρέσει κανείς το δικαίωμα, εφόσον το καταψηφίσαμε, με συγκεκριμένη επιχειρηματολογία και με συγκεκριμένες προτάσεις, εφόσον έχουμε καταψηφίσει όλες τις αναθεωρήσεις του Συντάγματος που έχουν γίνει από το 1974 έως σήμερα, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κλείσουμε το στόμα και να μην λέμε ότι αυτό το Σύνταγμα δεν μπορεί να εκφράζει τον ελληνικό λαό και ότι πρέπει να παλέψουμε για να το αλλάξουμε, να το ανατρέψουμε.
Εγώ λέω αν αναγνωρίζετε το πολίτευμα που έχουμε σήμερα, αν το αναγνωρίζετε ως ένα πολίτευμα το οποίο εσείς σέβεστε.
Μα, δεν είναι θέμα ειδικής αναγνώρισης. Το ότι συμμετέχουμε σε όλες τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, στις εκλογές είναι μια αντικειμενική πραγματικότητα. Το αναγνωρίζεις ή όχι, συμφωνείς δεν συμφωνείς δεν σημαίνει τίποτα εφόσον υπάρχει. Το θέμα είναι πώς το παλεύεις, για το τι κάνεις. Θέλεις να μείνει έτσι όπως είναι, θέλεις να κάνεις μικρές τροποποιήσεις δήθεν για να το διορθώσεις ή θα πας για να το ανατρέψεις συνολικά. Εμείς είμαστε με την τελευταία εκδοχή».
Είναι ολοφάνερες οι προθέσεις του ΚΚΕ, τις οποίες άλλωστε δεν κρύβει. Λέει ξεκάθαρα ότι δεν σέβεται το Σύνταγμα και δηλώνει ευθαρσώς ότι επιζητεί να το ανατρέψει. Τον ίδιο χαρακτηρισμό της ανατροπής χρησιμοποιεί και για το κοινοβουλευτικό πολίτευμα. Λέει σαφώς ότι συμμετέχει μεν σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, αλλά δεν αναγνωρίζει το πολίτευμα και επιζητεί να το ανατρέψει συνολικά. Δικαίωμά τους, φυσικά, τόσο του Κουτσούμπα όσο και του ΚΚΕ να υποστηρίζουν ό,τι θέλουν. Έτσι κι αλλιώς, υποτίθεται ότι το φρόνημα στην Ελλάδα δεν διώκεται και λέμε υποτίθεται, γιατί στην περίπτωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όχι μόνον διώκεται το φρόνημα, αλλά η δίωξη γίνεται ξεκάθαρα με βάση όχι πράξεις, αλλά ομιλίες, άρθρα και βιβλία.
Το περιεχόμενό τους μάλιστα, το οποίο εμπεριέχει θέσεις πάνω στην κακή λειτουργία του πολιτεύματος από πρόσωπα και φορείς, διογκώνεται και από ενστάσεις και διαφωνίες βαφτίζεται προτροπή για ανατροπή του πολιτεύματος. Όταν, όμως, ο Κουτσούμπας λέει ευθαρσώς ότι ξεκάθαρος στόχος του ΚΚΕ είναι η ανατροπή του αστικού πολιτικού συστήματος, το οποίο «είναι μια μορφή δικτατορίας του κεφαλαίου», όπως χαρακτηριστικά λέει σε άλλο σημείο της συνέντευξης, κανένας δεν ευαισθητοποιείται να καταγγείλει το ΚΚΕ. Σε αυτές τις περιπτώσεις φαίνεται ότι το φρόνημα είναι σεβαστό.
Συν τοις άλλοις, το Καπιταλιστικό Κόμμα της Ελλάδας (ΚΚΕ), παρά την όποια «επαναστατική» φρασεολογία του, παραμένει ένα χρήσιμο και απαραίτητο γρανάζι του αστικού καθεστώτος, το οποίο δήθεν καταπολεμά. Γι αυτό άλλωστε μπορεί να λέει και να κάνει ό,τι θέλει, δίχως τον φόβο για την παραμικρή συνέπεια. Από το 1974 και μετά το ΚΚΕ είναι ο αριστερός προφυλακτήρας του συστήματος, ενώ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ως η μόνη γνήσια αντισυστημική και αντικαπιταλιστική πολιτική δύναμη, συκοφαντείται και καταπολεμείται από το καθεστώς με κάθε βρώμικη και ανέντιμη μέθοδο, παρότι διεξάγει έναν έντιμο και νόμιμο πολιτικό αγώνα.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών