Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 19, 2014

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ – ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΜΑΤ
Με έναν ιδιότυπο αντάρτικο πόλεων ήρθαν αντιμέτωπες οι ομάδες των ΜΑΤ που διατάχθηκαν να αντιμετωπίσουν χθες το βράδυ τα επεισόδια στην «αυτόνομη» περιοχή των Εξαρχείων και μάλιστα έχουν να αντιμετωπίσουν και επικοινωνιακό πόλεμο: Μέχρι και για κλοπή μπουκαλιών νερού (!) κατηγορήθηκαν από τα  ΜΜΕ με αφορμή επίθεση ενός περιπτερά σε άνδρες των ΜΑΤ.
Το βίντεο που ανέβηκε από χρήστη στο youtube έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων, για ένα γεγονός που η ουσιαστική του όμως πράξη, η κλοπή των νερών δεν φαίνεται βέβαια πουθενά.
Σύμφωνα με.....
βίντεο που δημοσιεύθηκε καταγράφονται σκηνές όπου «άνδρες των ΜΑΤ κτυπούν ένα υπάλληλο περιπτέρου ο όποιος φωνάζει «Είστε καλά; θα κλέψετε τα νερά;»»!
Στο βίντεο φαίνεται συμπλοκή ανδρών των ΜΑΤ με τον εν λόγω υπάλληλο του περιπτέρου ενώ σε κάποια στιγμή εμφανίζεται και η υπάλληλος που ήταν μέσα στο περίπτερο. Ο νεαρός εξακολουθεί να φωνάζει «τι κάνετε» και να λέει ότι πήραν τα νερά με τη βία.
Η πραγματική διάσταση των γεγονότων όμως είναι διαφορετική, όπως προκύπτει από έρευνα του defencenet.gr και μαρτυρίες που συλλέχθηκαν από αυτόπτες μάρτυρες.
Εκτός του γεγονότος βέβαια πως πουθενά στο βίντεο δεν φαίνεται άνδρες των ΜΑΤ να κλέβουν νερά ούτε καν να κρατούν νερά, τα διασταυρωμένα από άποψη αλήθειας γεγονότων, έχουν ως εξής: Δύο εκ των ανδρών ομάδας των ΜΑΤ που βρισκόταν κοντά στο περίπτερο πήγε στο περίπτερο για να πάρει τρία μπουκάλια με νερό αφού η υπηρεσία τους είχε εγκαταλείψει σε ότι αφορά τον εφοδιασμό τους ακόμα και με νερό..
Ο  υπάλληλος που φαίνεται να προπηλακίζεται ήταν έξω από το περίπτερο και βλέποντας τους δύο άνδρες των ΜΑΤ να πηγαίνουν για να αγοράσουν τα τρία μπουκάλια τους είπε: «Δεν πουλάω νερά σε μπάτσους».
Οι δύο αστυνομικοί παρόλα αυτά του έδωσαν ένα χαρτονόμισμα για να αγοράσουν τα νερά το οποίο όμως ο υπάλληλος δεν το πήρε αφήνοντάς το να πέσει κάτω.
Στη συνέχεια ο ίδιος και σύμφωνα πάντα με αυτόπτη μάρτυρα έπιασε από το λαιμό ένα εκ των δύο αστυνομικών απωθώντας τον. Τότε η υπόλοιπη ομάδα που ήταν σε απόσταση 5 με 6 μέτρων επενέβη για να προσχωρήσει σε σύλληψη του υπαλλήλου και τότε είναι που αρχίζει το βίντεο να δείχνει τη συμπλοκή, με τον υπάλληλο να φωνάζει ευφυώς, γνωρίζοντας ότι βιντεοσκοπείται:  «γιατί κλέβετε τα νερά».
Οι σκηνές στο βίντεο είναι ακριβώς κατά τη διάρκεια επέμβασης των ανδρών των ΜΑΤ και στην προσπάθειά τους να συλλάβουν τον υπάλληλο ο οποίος είχε πιάσει από το λαιμό τον ένα από τους δύο άνδρες των ΜΑΤ.
Η συμπλοκή γενικεύτηκε και με άλλα άτομα τα οποία βρίσκονταν γύρω από το περίπτερο ενώ τουλάχιστον 15 άτομα από τους γύρω δρόμους άρχισαν να πετούν πέτρες στους άνδρες των ΜΑΤ τραυματίζοντας σοβαρά δύο από αυτούς.
Κάπως έτσι εξελίχθηκε το περιστατικό στην πλατεία Εξαρχείων. Από την επιθυμία κάποιων ανδρών των ΜΑΤ να αγοράσουν τρία μπουκάλια νερό.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια:

  1. Aν και σιχαίνομαι όσο τίποτα τη φάρα των αναρχoαριστεριστών, μου φαίνεται πολύ χονδροειδές το ρεπορτάζ του defencenet.... ο περιπτεράς μπροστά σε τόσους ματατζήδες οπλισμένους γύρω του σαν αστακούς θα τολμούσε "να πιάσει από το λαιμό ένα εκ των δύο αστυνομικών απωθώντας τον... ". Πολύ γελοίο σενάριο για νάναι πραγματικό -ούτε ο ίδιος ο ματατζής απολογούμενος στην ΕΔΕ δεν θα κατέφευγε σε τέτοια χονδροειδή μέχρι αστειότητας δικαιολογία!
    Σιγά μην τον έδειρε κιόλας ο περιπτεράς...
    παιδες, η αλήθεια είναι μάλλον ότι ο περιπτεράς καθ' ο είχε δικαίωμα αρνήθηκε να τους πουλήσει τα νερά (ίσως και από φόβο μήπως μετά οι αναρχικοί κάψουν το περίπτερο) και τότε οι τυπάδες με τις στολές σαν πολύ.... άγρια αντράκια που θεωρούν ότι είναι (τους είδαμε και πως φέρονταν στους ειρηνικά συγκεντρωμένους της ΧΑ έξω από το Εφετείο όπου χτυπούσαν αδιάκριτα ηλικιωμένους και γυναίκες και ψέκαζαν τόνους δηλητήριο πάνω κατευθεία στα πρόσωπα) τα βούτηξαν τα νερά με το "έτσι θέλω", ΄θεώρησαν και τον περιπτερά μάλλον ως "τρομοκράτη που απειλεί τη δημοκρατία Σαμαρά"...
    Οσο για το ότι δήθεν έβγαλαν χαρτονόμισμα να αφήσουν για τα νερά που άρπαξαν, είναι κατοπινές δικαιολογίες του κώλου.... εφευρέθηκε από τα καρακώλια προστασίας του Σαμαροβενιζελιστάν όταν δημοσιοποιήθηκε το βιντεάκι και το έβγαλαν τα μεγάλα κανάλια στη δημοσιότητα. Αλλωστε, ούτε μια τέτοια ενέργειά τους φαίνεται στο βίντεο, ενώ εμένα μου ακούγεται πολύ φυσιολογική (και όχι υποκριτική, όπως γράφετε) η κραυγή διαμαρτυρίας του υπαλλήλου του περιπτέρου όταν του κλέβουνε τα νερά, με την ανέλεγκτη νοοτροπία που έχουν πολλοί απ' αυτά τα ζόμπι του καθεστώτος ειδικά κάτι τέτοιες βραδιές ότι "αυτοί είναι το κράτος"!...
    Μην παρασύρονται μερικοί φίλοι εδώ της ΧΑ και τους υποστηρίζουν, είμαστε μόνοι εναντίον ΟΛΩΝ στον αγώνα που κάνουμε για Ελλάδα. Τα ΜΑΤ είναι επιλεγμένοι και οι εκπαιδευμένοι του ξενοκίνητου καθεστώτος και είναι το ίδιο τομάρια και αρριβίστες όπως και οι αριστεριστές. Αν αύριο επί Τσίπρα-Σαμαρά τους διατάξουν τα ίδια άτομα να πυροβολούν και να δολοφονούν εν ψυχρώ εθνικιστές, χρυσαυγίτες και"φασίστες", να είστε σίγουροι ότι οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ δεν θα είχαν κανένα συνειδησιακό πρόβλημα να το κάνουν παρά την ηθική υποστήριξη που κατά καιρούς είχαν από τη ΧΑ έως σήμερα. Είναι ικανοί να συνεργαστούν ακόμη και με τους αναρχοαριστεριστές στις δολοφονίες μας, εάν δοθεί η διατάγή άνωθεν....
    Οι περισσότεροι απ' αυτούς είναι λοβοτομημένα ζόμπι άγριας βίας και ξυλοκοπήματος, δεν έχουν καν καρδιά και ανθρώπινα συναισθήματα μέσα τους, μην συνεχίζουμε να εθελοτυφλούμε και να τους βλέπουμε με συμπάθεια όταν δέρνουν τους "άλλους", τους αντιπάλους μας (όταν σταματάνε εννοείται να δέρνουν εμάς....).
    Αυτή είναι η γνώμη μου, καμμία συμπάθεια στα αδίστακτα αστυνομικά... αντράκια με τα επίπλαστα εθνόσημα, τους γράφω πλέον στον δεξί όρχι μου.....όπως στον άλλο τον αριστερό γράφω τους αντίφα και τους αναρχοαριστεριστές....
    Παρακαλώ να το δημοσιεύσετε, είναι ο πόνος ενός άντρα που τον ψέκασαν αδίστακτα στο Σύνταγμα (στις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων) μαζί με το 14χρονο παιδί του μέσα στο σταθμό του μετρό και κόντεψα παραλίγο να πεθάνω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην τους μέμφεστε αδίκως. Θύματα των περιστάσεων είναι κι αυτοί.
    Είναι η φύση της δουλειάς τους τέτοια (δεν γράφω "εργασίας" διότι μόνο έργο δεν παράγουν, τουναντίον: ζημία, βλάβη προκαλούν ως το alter ego των μπαχαλάκηδων) που τους απευαισθητοποιεί συγκινησιακά, τους παραλύει ηθικά και τους υποβαθμίζει διανοητικά. Η συστηματική και -κυρίως- η εργαλειακή χρήση της βίας, τους έχει πλέον αποκτηνώσει και δεν νοιώθουν ίχνος ντροπής, ενοχής, λύπης, ενδοιασμού, αμφιβολίας για τη δράση τους και τα αποτελέσματα της. Άλλοι έχουν την ευθύνη για την ύπαρξη και τον τρόπο δράσης τους. Αυτοί είναι (και αποκαλούνται) απλά ό ρ γ α ν α της "Τάξης" και λειτουργούν κάτω από ένα αντιφατικό καθεστώς υπάκουης ανευθυνότητας. Είναι άβουλοι και αυτοματοποιημένοι μηχανισμοί επιβολής της εξουσίας των εκάστοτε κυβερνήσεων. Για τους ίδιους δεν είναι παρά μιά ακόμα (βρώμικη ίσως) "δουλειά'', όπως π.χ. και του εκδοροσφαγέα. Στο σπίτι τους, παρά τον εθισμό τους στη βία, ζουν (σχεδόν) όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος.
    Λίγη συμπάθεια λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών