Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 14, 2014

ΟΙ… ΦΙΛΟΛΑΪΚΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΚΑΙ Η… ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΛΗΓΕΙ ΑΔΟΞΑ

Κάθε φορά που προκύπτει αντιλαϊκό μέτρο, οι… φιλολαϊκοί βουλευτάδες της νουδούλας «αγανακτούν», «βράζουν», «απειλούν με καταψήφιση» κ.τ.λ., σύμφωνα με τα μνημονιακά παπαγαλάκια, αλλά στο τέλος το ψηφίζουν. Έτσι γίνεται και με τη νέα απαίτηση της τρόικα, για τη ρύθμιση των δανείων. Διαβάστε τα παραμύθια που έγραψε το καθεστωτικό «Βήμα»: 

«Καζάνι που βράζει» η Κ.Ο. της ΝΔ για τη νέα...
ρύθμιση των δόσεων

Με «καζάνι που βράζει» μοιάζει η Κ.Ο. της ΝΔ μετά την νέα διορθωτική ρύθμιση που κατέθεσε ο υπουργός Οικονομικών κ. Γκ. Χαρδούβελης με την οποία τίθενται εκτός του μέτρου των 100 δόσεων βεβαιωμένες-ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία, οι οποίες αφορούν τόσο τον ΕΝΦΙΑ όσο και την φορολογία εισοδήματος. Οι βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι ψήφισαν πριν μια εβδομάδα τον σχετικό νόμο, δεν κρύβουν την δυσφορία τους για την αλλαγή πλεύσης του οικονομικού επιτελείου στο οποίο και εστιάζουν τα πυρά τους. Οι συσκέψεις στο εντευκτήριο της Βουλής παρουσία του υπουργού Επικρατείας κ. Δ. Σταμάτη ήταν συνεχείς προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες διευκρινίσεις και να καμφθούν οι γκρίνιες και η δυσφορία που εξέφραζαν πολλοί καθώς τώρα θα κληθούν να απολογηθούν στους ψηφοφόρους τους για την οπισθοχώρηση της κυβέρνησης από την ψηφισθείσα ρύθμιση…».

Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς τους… φιλολαϊκούς πολιτικούς απατεώνες, θα διεξαχθεί ονομαστική ψηφοφορία επί της νέας ρύθμισης, οπότε ας αφήσουν τις τζάμπα μαγκιές (που ασφαλώς και γίνονται «με παρότρυνση Σαμαρά») κι ας λήξουν εδώ και τώρα την… επανάστασή τους. Δεν τους παίρνει άλλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών