Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 14, 2014

Η κυβέρνηση διόρισε «πρέσβη εκ προσωπικοτήτων» τον Χατζημαρκάκη, που είχε χαρακτηρίσει «ηλίθιους» και «διεφθαρμένους» τους Έλληνες


Η κυβέρνηση διόρισε «πρέσβη εκ προσωπικοτήτων» τον Χατζημαρκάκη, που είχε χαρακτηρίσει «ηλίθιους» και «διεφθαρμένους» τους Έλληνες

Στην απεγνωσμένη της προσπάθεια η ΝΔ να μαζέψει ό,τι μπορεί (και «ας είναι και ψίχουλα», όπως λέει το ρητό) για να περιορίσει το μέγεθος της συντριβής της στις επερχόμενες εκλογές φροντίζει να «βολεύει» ανθρώπους οι οποίοι έχουν αναφερθεί με υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του Ελληνικού Λαού. Έτσι, η ΝΔ και κατ’ επέκταση η κυβέρνηση αποφάσισαν να τιμήσουν τον πρώην ευρωβουλευτή με το γερμανικό κόμμα των φιλελευθέρων και αρχηγό της εγχώριας εκδοχής του, Γιώργο Χατζημαρκάκη.
Ο τύπος αυτός στο παρελθόν είχε χαρακτηρίσει ως «ηλίθιους» και ....
«διεφθαρμένους» τους Έλληνες, θυμίζοντας μια πιο επιθετική εκδοχή του Γιωργάκη Παπανδρέου. Συγκεκριμένα, με απόφαση η οποία έγινε γνωστή χθες από το υπουργείο Εξωτερικών, ο Χατζημαρκάκης αναλαμβάνει νέος «πρέσβης εκ προσωπικοτήτων», του υπουργείου Εξωτερικών, θέση η οποία είναι έμμισθη με μηνιαίες αποδοχές περίπου 2000 ευρώ.
Συναντήθηκε μάλιστα και με τον υπουργό Εξωτερικών Βαγγέλη Βενιζέλο, ο οποίος υπέγραψε το Σχέδιο Διατάγματος και δεν έχασε την ευκαιρία, ως «εταίρος πλήρους ευθύνης», να μιλήσει με τα πλέον κολακευτικά λόγια για τον νέο πρέσβη, δικαιώνοντας έτσι την επιλογή Σαμαρά:
«Είχε το θάρρος να ανταποκριθεί στην πρόσκληση της κυβέρνησης για συστράτευση όλων των εθνικών δυνάμεων, τώρα που αγωνιζόμαστε για να ολοκληρώσουμε το Πρόγραμμα Προσαρμογής, να φύγουμε από το Μνημόνιο».
Δεν πρέπει να μας διαφεύγει το γεγονός ότι ο Χατζημαρκάκης στις ευρωεκλογές έλαβε με το κόμμα του «Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες» το 1,44% και αυτό προφανώς αποτέλεσε το «διαβατήριο» τόσο για τις επαφές συνεργασίας με τη ΝΔ που ακούγεται αυτό το διάστημα, όσο και για τον διορισμό του στην συγκεκριμένη θέση. «Το θάρρος», λοιπόν, που με θρασύτητα ανέφερε ο «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ, είναι η επιχείρηση πολιτικής και ατομικής εξαργύρωσης των ψήφων που έλαβε ο συγκεκριμένος φιλελεύθερος υβριστής των Ελλήνων από τον Σαμαρά και την παρέα του, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να μειώσουν το μέγεθος της πανωλεθρίας που αναμένεται μαζεύουν ό,τι κινείται, ακόμη κι αν αφορά ελάχιστους ψήφους.
Γιώργος Μάστορας 
Υ.Γ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει επίσης το γεγονός ότι ο Χατζημαρκάκης είχε πει για τον Κώστα Καραμανλή ότι «αν το προβλέπει το Ελληνικό Δίκαιο, να πάει φυλακή ή να πληρώσει πρόστιμο, ή να του γίνει στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων του»! Αναμένουμε, επομένως, την αντίδραση του τέως πρωθυπουργού και των βουλευτών που ελέγχει στην ενέργεια διορισμού από τον Σαμαρά του κατήγορου του Καραμανλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών