Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 12, 2014

Ενός κακού... Ξεκινά το ξεπούλημα του ονόματος "Μακεδονία" από τον Σαμαρά..

Δεν έχει τέρμα ο βάλτος της ψευτοδεξιάς του Σαμαρά και της μιαρής κυβέρνησής του με το κλεφτο - ΠΑΣΟΚ στα εθνικά θέματα.

Μετά την απεμπόλιση των Εθνικών Δικαιωμάτων μας στην Κύπρο και στη συνέχεια της υποταγής στον.... Αγά Ερντογάν, ήρθε και η συνέχεια.... με τη Μακεδονία!

Τι και αν τα ευρήματα στην Αμφίπολης με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο προσδιόρισαν - κάτι που ξέραμε βέβαια - την ελληνικότητα της Μακεδονίας, η Κυβέρνηση του πολιτικάντη, που έστησε όλη την καριέρα του ως "Μακεδονομάχος," έρχεται να.....
βάλει την ταφόπλακα στο θέμα της ονομασίας των γυφτοσκοπιανών για την Ελληνική Ιστορία, απεμπολώντας την Ψυχή της Ελλάδος.

Συνάντηση σήμερα στις 5 θα έχει ο, "περιούσιος", Μάθιου Νίμιτς με τους πρέσβεις Ελλάδος και σκοπίων, με σκοπό την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το όνομα του γειτονικού κρατιδίου μας, με το ιστορικό προηγούμενο να μας υπενθυμίζει τη δήλωση του Υπουργού Εξωτερικών, Βενιζέλου και του Σαμαρά για "όνομα με προσδιορισμό".

Μιας συνάντησης που έρχεται ως συνέχεια όλων των παραπάνω και εν μέσω "οικονομικών θεμάτων" που κοιμίζουν τον Έλληνα και τον τυφλώνουν από το μεγαλύτερο ξεπούλημα όλων των εποχών που επιχειρείται από τους προδότες της ψοφοδεξιάς, με τους ολετήρες του Έθνους, ΠΑΣΟΚους.

Όμως όσο στην Ελλάδα υπάρχει η Χρυσή Αυγή, η Ελλάδα θα...Νικήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών