Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 12, 2014

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ” ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Το 16% του Αθηναϊκού Λαού στήριξε την Ελληνική Αυγή για την Αθήνα και της έδωσε την εντολή να τον εκπροσωπήσει στο Δήμο Αθηναίων. Για εμάς, την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ», αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση και καθήκον μας να ενημερώνουμε για τα θέματα που συζητήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο του μεγαλύτερου Δήμου της Πατρίδος μας και για την ψήφο που δίνουμε για την προάσπιση των δικαιωμάτων των Αθηναίων Πολιτών.

Ήδη, από πρώτες Συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, διεφάνη ξεκάθαρα ο προσανατολισμός προς . . . νέες συγκυβερνήσεις. Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Γ.  Καμίνης «προέβλεψε» την δημιουργία «συνεργασιών» μεταξύ όλων των συστημικών παρατάξεων, επιβεβαιώνοντας ξεκάθαρα με τον τρόπο αυτόν, την επικείμενη συγκυβέρνηση, ή καλύτερα συγκυβέρνηση «συμψηφισμών», για την οποία είχε ενημερώσει από μακρόν η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».
Στην κατεύθυνση αυτή κινήθηκε το........
Δημοτικό Συμβούλιο και με τον διορισμό τριών (3) επιπλέον αντιδημάρχων από τον Δήμαρχο, απόφαση η οποία υπερψηφίστηκε και από τις υπόλοιπες συστημικές παρατάξεις.
Μόνο η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ», στην τοποθέτησή της, αντιτάχθηκε στον διορισμό των τριών (3) επιπλέον αντιδημάρχων και έθεσε τα αυτονόητα ερωτήματα για ποιόν λόγο δεν αρκούν οι επτά (7) αντιδήμαρχοι και γιατί θα πρέπει ο Αθηναϊκός Λαός, με δεδομένη μάλιστα την πρωτοφανή οικονομική κρίση, να επιβαρυνθεί και με την δαπάνη μισθοδοσίας, ήτοι άνω των 100.000,00 ευρώ ετησίως, τριών (3) ακόμη αντιδημάρχων;
Επίσης, περιττό να αναφέρουμε ότι, όπως προέκυψε και από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, στο ίδιο κλίμα «συνεννόησης» των συστημικών παρατάξεων της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, εξελέγησαν και τα μέλη του Προεδρείου, της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, αποκλείοντας τον Αγωνιστικό-Εθνικό Συνδυασμό της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ».
Ομοίως, κατά την Συνεδρίαση της 16-10-2014, δεν διορίστηκε κανένας εκπρόσωπος της Παρατάξεώς μας στις Επιτροπές του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α., ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΑΣΤΕΓΩΝ, ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ-ΓΚΑΖΙ, ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ κ.λ.π.
Καθίσταται σαφές ότι το 16% των Αθηναίων Πολιτών, αποκλείσθηκε και δεν  εκπροσωπείται στις Επιτροπές αυτές. . .
Αυτονόητα, βεβαίως, καταψηφίσαμε και την έγκριση διενέργειας διαγωνισμού για την προμήθεια Ι.Χ. αυτοκινήτου για χρήση από τον Δήμαρχο, με χρηματοδοτική μίσθωση (leasing) ποσού 17.712,00 ευρώ.
Αλλά ιδιαιτέρως σοβαρό ήταν και το θέμα που αφορούσε στον ορισμό Επιτρόπου του Δήμου Αθηναίων στο Ίδρυμα ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ. Το Ίδρυμα αυτό διαθέτει μια πραγματικά τεράστια περιουσία, αφού μόνον τα ακίνητά του ανέρχονται σε πολλές δεκάδες! Τα μέλη του τότε Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος είχαν παραπεμφθεί για το αδίκημα της κακουργηματικής υπεξαίρεσης με Βούλευμα του 2009. Δυνάμει του σχετικού Νόμου του έτους 1973, το Κράτος όφειλε να διορίζει Κυβερνητικό Εκπρόσωπο στο Ιδρυμα. Ένα πρώτο και βασικό ζήτημα, λοιπόν, στο οποίο και αναφερθήκαμε, είναι η επίβλεψη των οικονομικών του Ιδρύματος όλες αυτές τις δεκαετίες από το Κράτος. Συγκεκριμένα, τι συνέβαινε κατά την διαχείριση της τεράστιας περιουσίας του Ιδρύματος όλα αυτά τα χρόνια; Περαιτέρω, όπως υποστηρίξαμε κατά την Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά την ψήφιση του Ν. 3852/2010 (ν. Καλλικράτη), ο Δήμος, πλέον, ήταν υποχρεωμένος να διορίζει Επίτροπό του στο Ίδρυμα. Θέσαμε, λοιπόν, ευθέως το ερώτημα για ποιόν λόγο, παρά ταύτα, και παρά το νόμο, μέχρι σήμερα, δηλ. επί τέσσερα (4) ολόκληρα χρόνια περίπου, δεν το έχει πράξει… Και όχι μόνον αυτό, αλλά, όπως τονίσαμε, εξακολούθησε να μην το πράττει, ακόμη και μετά την σχετική πρόσκληση-ερώτηση-προτροπή του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιντζή, ο οποίος διερεύνησε τα οικονομικά του ως άνω Ιδρύματος.
Στην Συνεδρίαση για το θέμα του Ολυμπιακού Γυμναστηρίου ΠΑΛΑΙ, στο Γαλάτσι, υπερψηφίσαμε το σχετικό ψήφισμα για την δημοτική χρήση του, τονίζοντας για μια ακόμη φορά την πάγια θέση της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ» εναντίον των «ιδιωτικοποιήσεων» – ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, που οδηγεί στην ανεργία και την εξαθλίωσης που επιβάλλουν μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα. Στο σημείο αυτό, πρέπει να επισημανθεί ιδιαιτέρως το γεγονός ότι η θέση μας αυτή είναι πάγια και ειλικρινής και όχι προσχηματική και ευκαιριακή, δηλ. δεν αποσκοπεί στην «προτίμηση» της ικανοποιήσεως άλλων, «ημετέρων» οικονομικών συμφερόντων, όπως επιδιώκουν παρατάξεις που φοράνε τη μάσκα του υπερασπιστή των λαϊκών συμφερόντων …
Όπως είναι επίσης λογικό και φυσικό, καταψηφίσαμε τα σχετικά θέματα που αφορούσαν στην μετονομασία πλατειών, προτείνοντας να δοθούν σ’ αυτές ονόματα ηρώων της Εθνικής Παλιγγενεσίας και Αρχαίων Ελλήνων Φιλοσόφων και Ηρωικών Πεσόντων Τέκνων υπέρ Πατρίδος.
Επίσης, καταψηφίσαμε την έγκριση μείωσης των δημοτικών τελών για τα συνδικάτα που ελέγχει το Κ.Κ.Ε., δεδομένου μάλιστα, ότι η εν λόγω πρόταση της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» αφορούσε μόνο σε αυτά και όχι στα σωματεία ανεξαιρέτως. Τονίσαμε ότι η μείωση των δημοτικών τελών πρέπει να γίνει σε οικονομικά ασθενέστερους Δημότες του Δήμου Αθήνας, που πλήττονται από την αντιλαϊκή πολιτική της τρόικας και του Δ.Ν.Τ. Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ», πιστή στις Αρχές της, πρεσβεύει ένα μαχόμενο πραγματικό συνδικαλιστικό κίνημα και όχι ένα σαθρό συνδικαλισμό που βασίζεται σε χρήματα του δημοτικού ή κρατικού προϋπολογισμού, που επιδιώκουν οι εκάστοτε εργατοπατέρες κάθε κομματικής απόχρωσης.
Όσο για τη μηδενική χρήση του ρολογιού μέτρησης της Δ.Ε.Η. στο συνδικάτο Οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων, αναρωτιόμαστε εάν είναι αποτέλεσμα της μη συνεχούς χρήσης των γραφείων ή της συνεχόμενης μείωσης μελών του άνω συνδικάτου, όπως υποστήριξε και ο δημοτικός σύμβουλος της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ», δημοτικής παράταξης που πρόσκειται στο Κ.Κ.Ε., αποδεικνύοντας ότι οι εργαζόμενοι γυρίζουν την πλάτη όχι μόνο στο συμβιβασμένο εκάστοτε κυβερνητικό συνδικαλισμό, αλλά και στον ξεπεσμένο συνδικαλισμό της συμβιβασμένης αριστεράς.
Επίσης, κατά την ίδια Συνεδρίαση, καταψηφίσαμε την έγκριση δαπάνης για ταξίδι στο εξωτερικό για το πρόγραμμα erasmus (για την επιχειρηματικότητα κ.λ.π.),  τονίζοντας ότι το πρόβλημα της επιχειρηματικότητας που αντιμετωπίζουν οι καταστηματάρχες στο κέντρο της Αθήνας, δεν αντιμετωπίζεται με διάφορα σεμινάρια που περιλαμβάνουν ταξίδια κάποιων «ημετέρων» με χρήματα των σκληρά δοκιμαζόμενων από την κρίση Αθηναίων Δημοτών, αλλά με δραστικά μέτρα, όπως είναι η καταπολέμηση του λαθρεμπορίου, της εγκληματικότητας και της βαριάς φορολογίας. 
Προτάσεις και Θέσεις της “Ελληνικής Αυγής” στο δήμο Αθηναίων
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/aftodioikhsh/view/protaseis-kai-theseis-ths-ellhnikhs-aughs-sto-dhmo-athhnaiwn#ixzz3InVytrXB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών