Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 01, 2014

Η δήλωση του Γλέζου για το Bonus των 50 εδρών, η κυβέρνηση "κοινωνικών δυνάμεων" του ΣΥΡΙΖΑ και η... αποικία Ελλάδα!

Γράφει ο Αινείας

Η "ιερή αγελάδα" της Αριστεράς, Μ. Γλέζος, προ ημερών προέβη σε μια πολύ περίεργη δήλωση για τις κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει εκλογών. Είπε λοιπόν ο Γλέζος ότι ο Alexis δε θα δεχθεί το bonus 50 εδρών του πρώτου κόμματος και θα προκαλέσει εκ νέου εκλογές για να τηρηθεί η...."απλή αναλογική".

Η παραπάνω δήλωση αν δεν είναι επικοινωνιακό πυροτέχνημα, ανάμεσα στα πολλά άλλα που έχει κάνει κατά καιρούς, ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κρύβει πολύ... παρασκήνιο και μύχιους πόθους των...αποικιοκρατών.

Είναι δυνατόν ένα κόμμα που βρίσκεται τόσο κοντά στην αυτοδυναμία και ενδεχομένως με ποσοστά που θα του.....
δώσουν ικανό αριθμό βουλευτών για να διαλέξει κυβερνητικό έτερο - καθώς έχουν προθυμοποιηθεί ήδη αρκετοί (ΝΔ, Αν.Ελ., μέρος του ΠΑΣΟΚ κτλ) - να δηλώνει ότι δε θέλει να κυβερνήσει ενώ την ίδια στιγμή ζητά εκλογές;!

Σε όλο αυτό το σκηνικό υπεισέρχεται μια από τις γνωστότερες τακτικές του μοχθηρού "αιώνιου Εχθρού"που επιβουλεύεται τον αφανισμό του ανθρώπου.
Το "διαίρει και βασίλευε".

Η τακτική με την οποία γαλουχήθηκε όλος ο κόσμος και δομήθηκε η νέα τάξη πραγμάτων σε όλο το πολιτικό-οικονομικό-κοινωνικό φάσμα της. Διαχωρισμός των ανθρώπων, με ανάλαφρες και κίβδηλες διαφορές ώστε να ελέγχονται ευκολότερα.

Τι θα συνέβαινε στην Ελλάδα αν τελικώς επικρατούσε το σύστημα της απλής αναλογικής.
Ένα κόμμα με 0,4% θα εξέλεγε βουλευτή!!!!! Από τους ανθέλληνες "γκρίζους λύκους" και το "ουράνιο τόξο", μέχρι τον Βασίλη Λεβέντη, τον Καρατζαφέρη, τον Τζήμερο και τους αναρχοαριστερούς του ΑΝΤΑΡ-CIA όλοι ανεξαιρέτως θα εκπροσωπούνταν στη Βουλή.

Ποιοι θα ζημιώνονταν από κάτι τέτοιο;!
Πρωτίστως ο ελληνικός λαός γιατί πραγματικά θα επικρατούσε ένα ΧΑΟΣ στη Βουλή και οι αποφάσεις που θα έπαιρνε η κυβέρνηση θα χάνονταν μέσα στην οχλαγοή των διαφόρων πολιτικών εκπροσώπων και των απόψεών τους.
Δευτερευόντως η συντήρηση τόσων κομμάτων θα γινόταν αποκλειστικά μέσω της κρατικής χρηματοδότησης, άρα ο ελληνικός λαός θα πλήρωνε ΕΜΕΤΙΚΟΥΣ Ανθέληννες και ανύπαρκτους για να.....υπάρχουν και να παίρνουν αποφάσεις για τον ίδιο.

Και τελικά η ζημιά που θα πάθαινε το Έθνος με μια κυβέρνηση Μαρξιστών του ΣΥΡΙΖΑ και από κάτω ένα πλήθος ανθελλήνων και αριστερών θα ήταν ανεπανόρθωτη με μόνη πραγματική δύναμη εντός αυτού του συρφετού που θα μπορούσε να την αντιμετωπίσει τη Χρυσή Αυγή!

Μόνο που με τον "αναλογικό" εκλογικό νόμο θα έχανε πολλά από τα προνόμια που της προσέφερε ο Ελληνικός λαός (χρηματοδότηση - επιστημονικούς συνεργάτες - αριθμό συμμετεχόντων σε επιτροπές - κοινοβουλευτική εκπροσώπηση).

Ο κατακερματισμός λοιπόν των πολιτικών δυνάμεων και ο..."πλουραλισμός" των πολιτικών κομμάτων και απόψεων μπορεί στον ΗΛΙΘΙΟ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟ να προκαλέσει ρίγος "δημοκατικής ηδονής" αλλά η αλήθεια είναι πώς μόνος στόχος είναι η απώλεια δυνάμεων της Χρυσής Αυγής και πανσπερμία ιδεολογιών ώστε να αναχαιτιστούν οι Εθνικιστές Δυνάμεις.

Μήπως ο γεροξεκούτης Γλέζος κάνοντας αυτή τη δήλωση ήξερε πολύ καλά τι έλεγε και δεν πρόκειται για ένα επικοινωνιακό αυτογκόλ αλλά για μια πραγματικότητα που επιδιώκουν οι επικυρίαρχοι στη μνημονιακή Ελλάδα;!

Δε δένει αρμονικά το σενάριο Γλέζου με τις στερεότυπες και δογματικές απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ για "Κυβέρνηση κοινωνικών ρευμάτων και συνεργασιών;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών