Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 01, 2014

Η CIA ΚΑΙ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

TROMOKRATES
Γράφει ο Αντίοχος

Συναντήσεις με υψηλόβαθμους της CIA του FBI και λοιπών αμερικανικών υπηρεσιών έχει αυτές τις μέρες ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ στην Αμέρικα, προκειμένου να λάβει εντολές για το πώς θα πορευθεί.
Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και αυτό της τρομοκρατίας (ή μάλλον καλύτερα της προστασίας της κόκκινης τρομοκρατίας από το μνημονιακό ψευδοκράτος…). Αλλά, τα συνήθη παπαγαλάκια των ΜΜΕ μετέδωσαν τα ακριβώς… αντίθετα: «Οι ΗΠΑ θέλουν διακαώς να πιάσουν τον Ξηρό – Ετοιμάζονται να τον επικηρύξουν. Η αμερικανική πλευρά επιθυμεί διακαώς τη σύλληψη του Ξηρού, επειδή, όπως τονίστηκε, ήταν ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης 17 Νοέμβρη και επειδή......
συμμετείχε σε δολοφονίες Αμερικανών υπηκόων. Σύμφωνα με διπλωματική πηγή, «δεν θα αποτελέσει καθόλου έκπληξη η επικήρυξη του Ξηρού με μεγάλο χρηματικό ποσό από την αρμόδια υπηρεσία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ».
Λοιπόν, για να τελειώνουμε με το παραμύθι των… αντιτρομοκρατών Αμερικανών: Όποιος πιστεύει ότι ολόκληρη CIA –η οποία αλώνιζε και εξακολουθεί να αλωνίζει στην Ελλάδα- θέλει να πιάσει τον Ξηρό αλλά… δυσκολεύεται, είναι ΗΛΙΘΙΟΣ!
Η αλήθεια είναι ότι οι κόκκινοι τρομοκράτες έχουν προ πολλού περάσει στην υπηρεσία της, κι αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς, το δείχνουν τα ίδια τα γεγονότα (αποφυλάκιση Μαζιώτη-Ρούπα λόγω… 18μήνου και εν συνεχεία «εξαφάνισή» τους, άδεια στον Ξηρό από τις φυλακές –μετά το… πάρτι- και επίσης εν συνεχεία «εξαφάνισή» του κ.τ.λ.), αλλά το καταγγέλλουν και οι πρώην σύντροφοι των τρομοκρατών Γιωτόπουλος και Τζωρτζάτος. Αλλού, λοιπόν, αυτά τα δήθεν… αντιτρομοκρατικά! Όχι σε μας!
(ΥΓ): Αλήθεια, μιας και μιλάμε για επικηρύξεις, ποιοι τσέπωσαν άραγε την επικήρυξη για τον Μαζιώτη; Γιατί οι –κατά τα άλλα- λαλίστατοι… αντιτρομοκράτες του ΠΡΟ-ΠΟ δεν μιλάνε καθόλου γι’ αυτήν; Υπάρχει λόγος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών