Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 01, 2014

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ Τ.Ο. ΠΕΛΛΑΣ (ΠΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΕΛΛΑ

Με μεγάλη επιτυχία και με Αγωνιστικό και Εθνικό παλμό πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η πολιτική εκδήλωση για τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας της Τ.Ο. Πέλλας – Ημαθίας, η πρώτη που,..... άνοιξε τότε στην Βόρεια Ελλάδα μετά την ιστορική Τ.Ο. Θεσσαλονίκης.
Στην συγκέντρωση έξω από τα γραφεία στην Κρύα Βρύση συγκεντρώθηκε πλήθος Συναγωνιστών και Φίλων του Κινήματος, στέλνοντας από την Μακεδονία μας το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης προς τους υποτακτικούς των τοκογλύφων, Σαμαρά-Βενιζέλο.
Με την έναρξη της εκδήλωσης, ο Συναγωνιστής Σαχινίδης Ιωάννης ανέφερε εν συντομία το ιστορικό της Τ.Ο. Πέλλας-Ημαθίας, παρουσιάζοντας στη συνέχεια τον πρώτο ομιλητή της εκδήλωσης. 
Πρώτος τον λόγο έλαβε ο γραμματέας της Ν.Ε. Ημαθίας, Συναγωνιστής Τσιούλης Βασίλης, ο οποίος επισήμανε ότι χάρη στην συναγωνιστικότητα μεταξύ των μελών της η Χρυσή Αυγή έχει καταφέρει να κερδίζει μια – μια τις μάχες στον σκληρό της αγώνα και ότι οι δράσεις και εκδηλώσεις του Κινήματος θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς μέχρι την τελική Νίκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών