Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 01, 2014

ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ! ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ Ο «ΛΑΖΑΡΟΣ» ΡΩΜΑΝΟΣ!

romanos-video-708
Χαμός τις προηγούμενες μέρες από τον εσμό των «αντικειμενικών» δημοσιογράφων αλλά και από τα κόμματα του «δημοκρατικού» τόξου σχετικά με την «ραγδαία επιδείνωση» της κατάστασης της υγείας του «απεργού πείνας» Ρωμανού. Δραματικά δημοσιεύματα, ακόμη και κομματικές ανακοινώσεις για τα τέκνα της μπουρζουαζίας των Βορείων Προαστίων και τελικά, ο «Λάζαρος αναστήθηκε»!
Βράδυ Παρασκευής λοιπόν και ο.....
Νίκος Ρωμανός δέχεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς που έχει μεταφερθεί «εσπευσμένα», την επίσκεψη των παρακρατικών συντρόφων. Ο ακροβατών μεταξύ ζωής και θανάτου απεργός πείνας, του οποίου η ζωή σύμφωνα με τους ψευτοδημοκράτες κινδυνεύει άμεσα, ανασταίνεται!
Σηκώνεται και προβάλλει στο παράθυρο του δωματίου, για να χαιρετήσει το ακμάζον παρακράτος. Το «φασιστικό» Κράτος δεν επέτρεψε στον Λάζαρο της μπουρζουαζίας να πάρει το κρεβάτι του κ να περπατήσει προς την έξοδο. Σίγουρα όμως θα σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματά του, διότι απλούστατα ο «Λάζαρος» Ρωμανός είναι ένα από τα χρήσιμα γρανάζια του και όχι ένας ακόμη Χρυσαυγίτης. Είπαμε, η «δημοκρατία» έχει… κανόνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών