Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 15, 2014

Χωρίς τσίπ(ρ)α ο Κουβέλης άφησε ελεύθερους τους βουλευτές του να.... ψηφίσουν τη Χούντα Σαμαρά!

Η επιτομή του.... πολιτικού χαμαιλεοντισμού μάλλον προσωποποιείται πια στον.. 1%, κο. Κουβέλη, που με μια δήλωση στο ραδιοφωνικό σταθμό "ΒΗΜΑ" έδωσε....τη συγκατάθεσή του για να αποστατήσουν οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και να ψηφίσουν για "Πρόεδρο της Δημοκρατίας".

Όταν προ ημερών διαρρήγνυε τα ιμάτιά του ότι η ΔΗΜΑΡ "δεν ψηφίζει Πρόεδρο", ξεκινώντας παράλληλα την αναζήτηση της μετέπειτα πολιτικής του στέγης μέσω του ΣΥΡΙΖΑ,λίγοι πίστευαν ότι θα έκανε μια τεράστια κωλοτούμπα 5 ημέρες αργότερα και μόλις 2 μετά τη συμφωνία με το ΣΥΡΙΖΑ.

Και όμως ο οπορτουνισμός, λέξη - σημείο αναφοράς της πολιτικής ιδεολογίας και ταυτότητας των κομμουνιστών θα κάνει την εμφάνισή του. Σήμερα λοιπόν....
μιλώντας στο ΒΗΜΑ fm ο μπάρμπα - Φώτης με μια δήλωση, έδωσε άλλοθι για την επίσημη διάλυση της ΔΗΜΑΡ και τη δημιουργία των ομάδων που πάνε στο ΠΑΣΟΚ - ΠΟΤΑΜΙ - ΝΔ και ψηφίζουν για Πρόεδρο, και αυτών που τον ακολουθούν και επιστρέφουν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:
"Δεν θα θεωρηθεί αποστάτης ή αργυρώνητοι όσοι ψηφίσουν".

Αναμένουμε εντός των επόμενων ωρών/ημερών το κείμενο της... επίσημης διάλυσης της ΔΗΜΑΡ κάτι που βολεύει αφάνταστα όλο το σύστημα στο παρασκήνιο και θα σας αναλύσουμε μελλοντικά.

Γιατί πάντα έτσι είναι οι κομμουνιστές... "Μπαμπέσηδες" και χωρίς τσίπα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών