Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 15, 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ βαδίζει στα χνάρια του φον Αντωνάκη

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Της… κακομοίρας γίνεται τις τελευταίες ημέρες στο παρδαλό συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ, για το αν θα προχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες ή όχι, αν (και όταν) γίνει κυβέρνηση.

Έτσι, κατά του… σκισίματος του Μνημονίου ετάχθη προ ημερών ο διευθυντής του γραφείου του Τσίπρα, Νίκος Παππάς, μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα La Stampa: «Δεν πρόκειται να λάβουμε μονομερείς αποφάσεις».

Την επομένη, ο Λαφαζάνης (αρχηγός της συνιστώσας των… «Λαφαζανίστας» - όπως λέμε «Ζαπατίστας», «Σαντινίστας» κ.λπ.), έλεγε...
ακριβώς τα… αντίθετα.  Πως είναι «απαράδεκτη» και «αποκορύφωμα ενός μοντέλου υποτέλειας» η θεωρία ότι μια χώρα δεν μπορεί να δρα μονομερώς.
Ταυτοχρόνως, ο οικονομολόγος του συνονθυλεύματος Λαπαβίτσας, μιλώντας στο ραδιόφωνο ζητούσε «ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει plan b για επιστροφή στη δραχμή».

Έπειτα, ήρθε ο Μητρόπουλος, ο οποίος υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει plan Β, ούτε και αισθανθήκαμε την ανάγκη να επεξεργαστούμε ένα σχέδιο Β».

Τέλος (μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές…) και ο Παπαδημούλης συμφώνησε με Παππά και Μητρόπουλο και διαφώνησε με Λαπαβίτσα και Λαφαζάνη, δηλώνοντας πως: «Δεν επιδιώκουμε μονομερείς ενέργειες, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι φιλοευρωπαϊκή δύναμη».

Τι συμβαίνει άραγε; Δε συμφωνάνε ούτε μεταξύ τους ή μήπως πατάνε σε δύο βάρκες για να εξαπατήσουν τον κοσμάκη; Έχω τη βεβαιότητα ότι συμβαίνει το δεύτερο και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ακολουθήσει την ίδια ακριβώς πορεία με εκείνη του φον Αντωνάκη (από «αντιμνημονιακός» θα πάει στην «επαναδιαπραγμάτευση» και στο τέλος θα καταλήξει στο «Μνημόνιο και ξερό ψωμί», γιατί «δεν υπάρχει άλλος δρόμος»)!

(ΥΓ): Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς… Χρυσή Αυγή, η μόνη αντιμνημονιακή επιλογή! 

1 σχόλιο:

  1. Όλους θα τους "αλέσει" το ΔΝΤ και ΕΚΤ...
    Σαμαροβενιζέλους, Συριζαίους, ΓΑΠ,
    Αεροψεκασμένους, Ποτάμια & Ρέμματα...
    ή "σχεδόν" όλους, γιατί για κακή τους τύχη,
    "κάποιοι" εξακολουθούν να "αμύνονται περί
    πάτρις" και όχι περί "πάρτης"... ΕΥΤΥΧΩΣ!!!
    Μόνοι εναντίον όλων (με το Θεό στο πλευρό μας)
    ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών