Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 17, 2014

Ικέτης Γεωργιάδης προς ΣΥΡΙΖΑ: "Σώστε μας και προτείνετε Πρόεδρο να τον ψηφίσουμε..."

Λίγο πριν από την έναρξη της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας φρόντισε να κάνει την εμφάνισή του στα ΜΜΕ ο Άδωνις Γεωργιάδης..... παρακαλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ να σώσει την Κυβέρνηση.

Βλέποντας κοινώς ότι "τα κουκιά δεν βγαίνουν", και η Κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ πέφτει, ο Σαμαράς έριξε στη μάχη το..."βαρύ πυροβολικό" και ενεργώντας σύμφωνα με δική του εντολή, ο Γεωργιάδης απηύθυνε κάλεσμα προς τον Τσίπρα.

Το προσκλητήριο Άδωνι ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ να προτείνει Πρόεδρο τον οποίο ο Σαμαράς θα συζητούσε για να τον.... ψηφίσει!!! Χαρακτηριστικά ανέφερε:
"Φαντάζομαι ότι αν πρότεινε έστω και τώρα πρόσωπο-υποψήφιο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η κυβέρνηση πολύ σοβαρά θα το δεχόταν να το συζητήσει."

Εκλαϊκευμένα ο Άδωνις πριν από λίγο παραδέχθηκε:
1.  Η ΝΔ δεν μπορεί να συγκεντρώσεις ους 180 με κανέναν τρόπο και άρα έχουμε εκλογές εντός του επόμενου μήνα.
2. Η ΝΔ ικετεύει τους.....
κομμουνιστές, ανθέλληνες και λαθρολάγνους - σύμφωνα με το τελευταίο άρθρο του Σαμαρά στη Real News - για να...συνεχίσει να κυβερνά.
3.  Ο Σαμαράς έχει πλήρη γνώση ότι καταρρέει και ζητά τη βοήθεια του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο Γεωργιάδης ως λαγός του δηλώνει για τον Πρωθυπουργό:

"Αν δει ότι υπάρχει ένα πρόσωπο και το άθροισμα των βουλευτών τον εκλέγει, φαντάζομαι ότι θα το σκεφτόταν καθένας πολύ σοβαρά.....εάν είχε τέτοιου είδους πρόταση στα χέρια του που θα έβγαζε Πρόεδρο, θα τη σκεφτόταν σοβαρά".

Υ.Γ.
Ότι και να κάνουν οι ψοφοδεξιοί το τέλος τους πλησιάζει. Το γεγονός ότι φθάνουν στο επαίσχυντο σημείο να εκλιπαρούν για στήριξη των κομμουνιστών μόνο οίκτο προκαλεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών