Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 17, 2014

Γιούνκερ προς Συριζαίους: Δεν εννοούσα εσάς «εξτρεμιστές», στην Xρυσή Aυγή που σιχαίνομαι αναφερόμουν


Γιούνκερ προς Συριζαίους: Δεν εννοούσα εσάς «εξτρεμιστές», στην Xρυσή Aυγή που σιχαίνομαι αναφερόμουν

Γράφει ο Αντίοχος

Διευκρινήσεις για τις προ ημερών δηλώσεις του, για τις οποίες δημιουργήθηκε η εντύπωση πως ήταν κατά του ΣΥΡΙΖΑ («δεν επιθυμώ ακραίες δυνάμεις στην εξουσία…»), έδωσε ο (γνωστός μπεκρούλιακας…) πρόεδρος της Κομισιόν Γιούνκερ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του συριζαίου ευρωβουλευτή Παπαδημούλη και του κομμουνιστή Μαριά, νυν ευρωβουλευτή του κόμματος Καμμένου και… μελλοντικού του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως, λοιπόν, τους διαβεβαίωσε ο μπεκρής, δεν αναφερόταν στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στην Χρυσή Αυγή, την οποία… σιχαίνεται (αμοιβαία τα αισθήματα μπεκρή μου…): «Δεν ξέρω τι ακριβώς έγραψαν οι ελληνικές εφημερίδες αλλά όταν μίλησα για....
εξτρεμισμό αναφερόμουν στην άκρα δεξιά. Μην υποστηρίζετε την άκρα δεξιά, σε αυτήν αναφερόμουν. Δε μου πέρασε καν η ιδέα ότι εσείς θα ήσασταν εξτρεμιστές. Δεν καταλαβαίνω γιατί  η ελληνική αριστερά εδώ υποστηρίζει την άκρα δεξιά. Εγώ σιχαίνομαι την άκρα δεξιά».
Και για να μην το κουράζουμε το θέμα, για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται περίτρανα ποιον τρέμουν στην κυριολεξία τα ανδρείκελα των διεθνών τοκογλύφων: την Χρυσή Αυγή, την μόνη εθνική επιλογή!
(ΥΓ): Άιντε Γιούνκερ, εβίβα κι άσπρο πάτο… Και φρόντισε τη νύχτα των εκλογών στην Ελλάδα να είσαι… τύφλα, γιατί πολύ θα στενοχωρηθείς από το αποτέλεσμα αυτών που… σιχαίνεσαι!
Εθνικισμός

1 σχόλιο:

  1. Και οι Δυτικοί εξτρεμιστές εθνικιστές θα τον σιχαθούν και θα τον ρίξουν κλωτσηδόν απ' όλες τις θέσεις. Να 'ναι σίγουρος γι' αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών