Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 13, 2014

ΟΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

kas_evelpidin_12-12-14

Ούτε δεμένο με τις χειροπέδες δεν μπορούν να τον σταματήσουν τον Ηλία Κασιδιάρη. Δύο λεπτά τον εμφάνισαν στην Ευελπίδων, βρέχοντας, εν μέσω αστυνομικού… τάγματος με οπλοπολυβόλα και τους την είπε πάλι. Με τα χέρια δεμένα στις χειροπέδες τους έλεγε: «Αυτές τις χειροπέδες θα τις φορέσει ο Σαμαράς». 

 Και προς τους συστημικούς δημοσιογράφους που έκρυψαν τα στοιχεία για τα οποία είχε μιλήσει  ο Κασιδιάρης στη Βουλή: «Γιατί κρύψατε τα ντοκουμέντα; Για να μην πάει φυλακή ο Σαμαράς; Σταματήστε να τον καλύπτετε. Οι εγκληματίες που πρόδωσαν αυτή τη χώρα θα πάνε όλοι στη φυλακή». Τα ΜΜΕ της διαπλοκής λένε πάλι : «Προκλητικός ο Ηλίας Κασιδιάρης… κλπ αρλούμπες». Ναι είναι όντως προκλητικός ο Ηλίας Κασιδιάρης, γιατί προκαλεί ρίγη συγκινήσεως με το υψηλό φρόνημά του στους Έλληνες που θέλουν μια....
ελεύθερη πατρίδα και πραγματικά ρίγη τρόμου σε όσους την ξεπουλούν ξεδιάντροπα.
Τον έκλεισαν στη φυλακή για να απαλλαγούν από αυτόν και τίποτε δεν κατάφεραν.  Τώρα δεν ξέρουν τι να κάνουν. Έφθασαν στο σημείο να κάνουν αντιπερισπασμό με πυροβολισμούς στην ισραηλινή πρεσβεία, για να στρέψουν τα μάτια της κοινής γνώμης αλλού, μετά τις χθεσινές συνταρακτικές αποκαλύψεις του Κασιδιάρη στη βουλή. Ας μην αναφέρουμε την ασταμάτητη βροχή. Αυτή είναι θέλημα καιρού και …Θεού με τον οποίο νομίζει πώς έχει ιδιαίτερες συνομιλίες ο θολωμένος κουτσαβάκης του Μαξίμου και «διατάζον τις προφυλακίσεις των χρυσαυγιτών βουλευτών, τα …γ@μ@σια όπως ο ίδιος προστάζει, αλλά και την  εξαθλίωση όλου του ελληνικού λαού, που πληρώνει τα ….γ@μ@σιάτικα του». Μόνο που ο «ανδρισμός» ψηλέ και άμυαλε δεν αποδεικνύεται δια …παραγγελιάς.
Μάταιος κόπος ό,τι κι αν κάνουν! Φοβούνται μη φανούν στο διαδίκτυο και άλλα ντοκουμέντα χειρότερα ακόμη. Τους έχει λούσει κρύος ιδρώτας εξαιτίας του Ηλία. Τα χάπια πάνε κι έρχονται. Είμαι σίγουρος ότι οι φαρμακοβιομηχανίες θα αναδείξουν τον Σαμαρά και την παράγκα του, ως τους καλύτερους πελάτες τους στην κατανάλωση φαρμάκων και θα τους κάνουν ειδικές προσφορές και τζάμπα προϊόντα.
Τον πήγαν με τις χειροπέδες, δεν σκέφτηκαν όμως ότι οι χειροπέδες δεν τον εμποδίζουν να μιλήσει και δεν εμποδίζουν και το λαό να τον ακούσει. Το επόμενο βήμα γι’ αυτή την αποχαυνωμένη συγκυβέρνηση είναι να τον… φιμώσουν. Και πάλι όμως θα βρει τρόπο ο Ηλίας να τους την πει. Υπάρχει και η… νοηματική. Δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια, γιατί ο κόσμος ενημερώνεται, καταλαβαίνει και κρίνει. Άλλωστε τη ζει στο πετσί του τόσα χρόνια αυτή την κατάσταση. Γιατί η ξενόδουλη και σάπια πολιτική των Σαμαροβενιζέλων, η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη του Μπάμπη και της παράγκας του», οι κάθε είδους … «κλάπες και  παναθηναϊκάκηδες» που άγονται και φέρονται από τα ντόπια και ξένα συμφέροντα και προσπαθούν να μετατρέψουν την πάλαι ποτέ θαρραλέα και πραγματικά ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη, σε μια θλιβερή κουστωδία κυβερνητικά ελεγχόμενων και ξεπουλημένων επίορκων, λίγων ακόμη ευτυχώς, έχουν οδηγήσει τους πολίτες και τη χώρα στην πλήρη καταστροφή. Κι αυτό ο έλληνας δεν πρόκειται ποτέ να τους το συγχωρέσει.
Αυτοί που έχουν ρημάξει τους Έλληνες, που είναι υπεύθυνοι για χιλιάδες αυτοκτονίες, που εφαρμόζουν τη «δικαιοσύνη» α λα καρτ και σε υπεράσπιση των υμετέρων συμφερόντων των …«δικών τους παιδιών», είτε είναι από τη… Μυτιλήνη, είτε από οπουδήποτε αλλού, θα έρθει σύντομα η στιγμή που θα λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό. Αυτόν τον λαό που τον αδικήσατε, τον αφήσατε άνεργο, τον κάνατε μετανάστη, του πήρατε τα υπάρχοντά του,  τον φυλακίσατε για χρέη, τον εξαθλιώσατε, του κλέψατε την πατρίδα του και θελήσατε να τον μετατρέψετε σε άβουλο όχλο. Αλλά πιστέψτε με δεν σας συμφέρει. Γιατί ο όχλος όταν ξεσηκωθεί γίνεται αμείλικτος, γίνεται χείμαρρος ανεξέλεγκτος και τα παρασύρει όλα στο πέρασμά του. Και αν προσπαθήσετε να αποδράσετε στο εξωτερικό, να σας θυμίσω πώς κι εκεί υπάρχουν Έλληνες πατριώτες, μετανάστες πια χάρη στην αποτυχημένη συγκυβέρνησή σας, που πολύ θα ήθελαν να σας ανταποδώσουν τα …γ@μ@σιάτικα.  Είναι αυτό που λέει ο κατά ντερπεντέρην …λαουτζίκος : «Και στου βοδιού το κέρατο να κρυφτείτε ο λαός θα σας βρει…». Μόνοι σας κύριοι της μνημονιακής συγκυβέρνησης και της σιωπηλής και συνθηκολογημένης αξιωματικής αντιπολίτευσης βγάλατε τα μάτια σας με τα ίδια σας τα χέρια. Αυτό είναι και το μοναδικό επιτυχημένο έργο που πράξατε ως «μνημονιακό τόξο». Κατά τα άλλα την …. Αγάπη μου! (που λέει και μια παραπαίουσα ψυχή)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών